TÄVLING – BOKEN OM ATT ÄLSKA


TÄVLING - BOKEN OM ATT ÄLSKA

 Michaela Forni är vice VD och chefredaktör på bloggportalen Devote. 2013 går hon in på sitt tionde år som bloggerska och har under de senaste åren skrivit aktivt om kärlek. Om att älska är hennes andra textsamling och innehåller 90 berättelser om hjärta, smärta och allt som hör till.

.

.

Hej igen vänner!

Idag har jag hostat mig igenom ett fotouppdrag. Huvudet värker, halsen är svullen och jag har ont i varje led. Men slut resultatet blev mycket bra! Det lutar mot ett horisontellt läge i eftermiddag/kväll. Min man står vid spisen och lagar min beställda lammfiol. Receptet som jag har tagit fram till kvällens mat. Själv så ligger jag i soffan med datorn i famnen och lägger ut en liten tävling till er mina fina läsare.

.

,

Idag startar jag en ny tävling tillsammans med förlaget Lava där ni kan vinna boken. Om att älska. Skriven utav Michaela Forni.
Ni behöver endast skriva ert namn i inlägget nedan så är ni med och tävlan om denna boken.

.

OBS! Ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlingen.
Tävlingen pågår till och med fredagen den 20:e feb kl 12,00.
.
.
.
.
Lycka till!
Kram/Carola
.
tillvisitkort2
.
.
Psst!  Vill du ge ut en bok själv? då får du hjälp här. Själv så funderar jag på att ge ut en bak- och kokbok för glutenintolerans. Alla böcker som är för glutenintolerans är så färglösa. Jag vill ha mycket bilder och färg i min bok. Eller varför inte göra en bok för barn med glutenintolerans. Det finns ingen sådan på marknaden idag.
.
.

20 thoughts on “TÄVLING – BOKEN OM ATT ÄLSKA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *