Tävling – 2 st entrébiljetter till Bokmässan

Tävling - 2 st entrébiljetter till Bokmässan

 

Tävling - 2 st entrébiljetter till Bokmässan

 

 

Tjingeling

.

Tycker ni om att gå på bokmässan? Nu är det nämligen dags igen för den årliga bokmässan på Svenska mässan i Göteborg den 24-27 september 2015. Idag har jag nöjet att presentera en ny tävling i samarbete med Vulkan media, Om du funderar på att göra din egen bok så rekommenderar jag Vulkan! Visst hade varit riktigt roligt att ha gjort en egen bok?! Själv så drömmer jag om att göra en kokbok då jag faktiskt har samlat lite material för en kokbok för barn. När du har gjort din egen bok så kan du även ge ut den, vilket är att du publicerar upp det du vill skriva för att sedan kunna skicka ut den som en riktig bok med så många exemplar som du vill ha, snabbt och enkelt! Till ett billigt pris! 🙂

.

 Tävling - 2 st entrébiljetter till Bokmässan

 

I samarbete med förlaget Vulkan lottar vi nu ut två st entrébiljetter till bokmässan den 24-27 september i Göteborg 2015. Vi drar två st vinnare som även får ta med sig en vän, alltså en till dig och en till någon du vill ta med!

.

.

Så här tävlar du:

För att delta i tävlingen så nämna ni en titel ur Vulkans butik som ni tycker verkar spännande och bra.

Ni hittar svaret här.

.

.

OBS! Ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlingen – alla läsare är välkomna att delta. Bland de rätta svaren kommer vi att dra TVÅ VINNARE. Uppge bara ert namn i kommentarsfältet nedan samt svar på frågan. Tävlingen pågår tom måndagen den 14 september kl 12,00.
.
.
.
Lycka till!
.
Kram/Carola
.

29 thoughts on “Tävling – 2 st entrébiljetter till Bokmässan

 1. Frida E says:

  Hej hej!

  Det skulle vara underbart kul att få gå på Bokmässan, jag skulle egentligen gått förra året för första gången men blev sjuk så jag håller tummarna för att turen är på min sida denna gång 🙂

  I Vulkans butik finns det många spännande titlar men idag fastnade jag för Volontärliv för det är spännande att läsa om personliga erfarenheter och att få läsa en bok om hur det är att arbeta som Volontär låter onekligen väldigt spännande! Hälsningar Frida

 2. Emma says:

  Jag föll för boken ”En bok om ofrivillig barnlöshet” efter att själv ha kämpat både med och mot det med en olycklig utgång. Det blev inget/inga barn och det är mitt livs sorg.
  Håller tummarna för att få en chans att vinna biljetten till detta fina evenemang.

  Kram Emma

 3. Åsa Olsson says:

  Kampen om Sverige av Åsa Harrysson. Jag fyller 40 år den 25 september så att vinna biljetter vore en riktigt bra present!

 4. Sofia says:

  Det finns många böcker att välja på. Men eftersom jag gillar kost och hälsa så väljer jag boken, Gluten och mjölk, källan till moderna sjukdomar. Det är något jag tror på och vill lära mig mer om! Kram

 5. Beatriz says:

  ”Bland flummare och predikanter i drogromantikens Sverige” av Stig Helling, då jag gillar dokumentära böcker.

 6. Eva Forsmalm says:

  Har på äldre dar börjat intressera mig för böcker och främst då deckare. Därför väljer jag ”Kommissarie Widander ; Dödskyssen”
  Så hoppas jag förstås på att vinna så jag kan införskaffa fler deckare att läsa ”på äldre dar” ( 62 år)

 7. Maria says:

  Jag väljer boken Baka gott glutenfritt, eftersom jag nyligen har fått diagnosen glutenintolerans.

  Håller tummarna
  Maria B

 8. M B says:

  Boken ”Skriv som ett proffs” tycker jag verkar mycket intressant för den som nu tänker försöka sig på ett skrivande, vilket jag nu gör och förhoppningsvis få en del information för att senare se ett resultat och gå vidare till ”Vulkan”.

 9. Jonna Ekdahl says:

  Hej. Dödskyssen låter spännande! Vill gärna gå på bokmässan för att inspireras till mitt skrivande! Hej hopp!

 10. Jonna says:

  Eftersom jag är på jakt efter nya, mexikanska recept tycker jag att ”Mexikanska dukfläckare” av Gabriela Villagrán Backman låter spännande och aptitretande!

 11. Sofia B says:

  Beer guide to Vietnam and neighbouring countries verkar passa mig utmärkt eftersom jag både har ett stort ölintresse och planer på att resa till Vietnam.

 12. Maria B says:

  Det finns många bra böcker här. Men jag tycker att boken Gluten och mjölk, källan till moderna sjukdomar låter intressent. Något som uppmärksammats de senaste åren.

  /M

 13. Caroline says:

  Eftersom jag håller på att utbildar mig runt om kring hälsa och kost så tycker jag att boken Kostrådgivarens handbok skulle passa mig bra.
  Tack för en trevlig blogg!
  /Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *