Tacos & Tequila en ny favorit restaurang

En nyfunnen favorit restaurang på tredje långgatan 9 i Göteborg, här gäller inga förbokningar men va i god tid för restaurangen är fullsatt kan jag lova!

I lördags hade jag, min största dotter och hennes gudmor en heldag i Göteborg som startade med en lunch här på Tacos & Tequila. En fantastisk skön och avslappnad restaurang med god mat och drinkar, här fanns olika sorter tacos men också andra rätter, jag åt en laxtartar vilket var fantastiskt god?

Ha en skön måndagskväll, vänner.

Kram

2 thoughts on “Tacos & Tequila en ny favorit restaurang

 1. Marie says:

  Hej Carola!Komenterar aldrig men läser din blogg regelbundet. Vet sen tidigare att du skrivit att du ändrat din kost pga att du vill gå ner i vikt….& det syns verkligen(ta det här på rätt sätt nu då jag inte tycker att du behöver det)Så ge gärna lite tips på hur du gjort. Kram/Marie

  • Carola says:

   Hej Marie, jag har ändrat mina kostvanor på flera olika plan. Jag har nog testat det mesta, men nu har jag hittat det som passar mig bäst. Jag kör periodisk fasta vilket innebär att jag fastar varje dag mellan 20,00-13,00 dagen där på, jag har alltså en matruta mellan 13,00-20,00 varje dag sedan fastar jag.

   Jag äter inget socker och äter väldigt lite kolhydrater.

   Men jag unnar mig vin på helgerna, och denna helgen samt veckan som är så blir det att frångå mina nya vanor. Men nästa vecka så är jag på dessa nya vanor igen.

   Det som jag tycker är bäst med detta är att jag blir väldigt pigg och samtidigt går ner i vikt. Denna livsstil får mig att må riktigt bra!!

   Jag kan tillägga att jag äter 2-3 mål mat om dagen. Inga snåla portioner utan normalstora. Äter också mer grönsaker än vanligt nu med min nya kost vilket känns bra gör mig, jag byter ut kolhydrater till grönsaker på tallriken.

   Tack för din fråga, hoppas du blev klokare av mina svar?

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *