SVENSKA VINCENT PÅ FÖTTERNA I VINTER

Nytt till sessornas fötter i höst/vinter slasken. Svenska Vincent är gjord i en roligt dykarmatrial. Dom skall tydligen vara varma till  -5 grader:)?!

Tjing!
Hoppas ni mår bra alla sköna bönor!
Just hemkomna från en riktigt rolig dagbio ”Svensson Svensson I nöd &lust”. Åhhh, vad hela familjen har skrattat:)!. Den var ju galet roligt. Vi bor ju en stenkast från biografen och det är så mysigt att bara stega över på en film lite då och då:)!  Inga större märkvärdigheter och omständigheter här inte.
Idag så lagade jag ett riktigt långkok på 3 timmar. Wow, vad mört köktet blev = mums! En perfekt söndag skall bestå av ett långkok eller en stek. Och sedan skall hela familjen vara tillsammans och göra saker utan stress och helst så skall mobilen vara avstängd:)!

Här ser ni skorna lite närmare:)
Ha en skön söndag alla sköna:)!
KRAM

5 thoughts on “SVENSKA VINCENT PÅ FÖTTERNA I VINTER

 1. VivanDivanGoesFashion says:

  De där stövlarna är toppen. Har haft dem varje år. Bättre än fodrade allvädersstövlar för de andas och med en ullsocka på foten är de perfekt slaskiga och milda vintrar 🙂 Precis den där färgen valde min sessa också iår 🙂

  Kram
  /Vivvi

 2. Annica says:

  Haha här en till långkokare=)) Kan hålla med om söndagarna är kvalitetstid med hela tjocka familjen..=)Fina skor, här i stan har Vincent butiken tyvärr lagt ner så vi får bege oss låångt bort.

 3. Snor och Glamour says:

  De där stövlarna är GRYMMA! Har haft dem i alla år till mina barn och till och med fröknarna på dagis säger alltid att de är de BÄSTA som finns!

  Härlig söndagskväll!

  Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *