SVENSKA LANDET NÄR DET ÄR SOM BÄST!


Rakt ut på landet kan man hitta vad som helst som pryder efter vägarna – som en gammal cykel med blommor:). Men visst är det vackert?!

Välkommen Nationaldagen!
Här hemma i småstaden skiner solen, äntligen! Det ser ut att bli en lovande fina dag idag. Passar oss bra eftersom vi har tänkt att cykla ut på en lång cykeltur på landet.  Det är ju så att våt stora Socker måste få lite mer cykelvana. Vi är familjen som nästan aldrig cyklar. Vi går eller tar bilen dit vi skall. Men nu när hon börjar komma upp i ålder så börjar dom cykla mycket. Och hon måste få lite mer trafikvana mm. Så just nu så packar jag väskorna fulla med lite gott, Och vi står i startgroparna för att ge oss ut i det vackra vädret.
Grattis Sverige. Himlen är nästan lika blå som flaggan idag – Underbart!
 Lite mer pics från Alboga i Söndags. Detta vackra vackra lantställe ligger mitt ute på landet. Men jag tycker verkligen det är passande kort för att fira Sveriges nationaldag här på RofK. För vad är mer svenskat än faluröda hus, svenska små sjöar, kossor som betar och härliga lantliga miljöer?!

Hur skall ni fira vår nationaldag idag vänner?
Vi ses lite senare idag!
KRAM
Psst! Förlåt för min långa frånvaro här på bloggen. Men jag har bara inte hunnit med helt enkelt. Men nu har det lugnat ner sig och jag är ledig veckan ut, underbart! Så nu har jag massor av tid igen. Att ha gott om pengar är inte rikedom. Utan att ha gott om tid det är rikedom för mig! Och nu är jag rik igen, hihihi……. Och jag har så mycket fint jag vill visa här på bloggen, kommer i veckan!

8 thoughts on “SVENSKA LANDET NÄR DET ÄR SOM BÄST!

 1. VivanDivanGoesFashion says:

  Vilka fina bilder du bjuder på. Verkligen svensk sommar 🙂

  Vilken tur ni har som har fint väder idag. Här är det mulet och regn i luften. Hua, ingen lust alls att gå ut

  Ha en fin dag
  Kram
  /Vivvi

 2. Anonymous says:

  Hej, hoppas du får en fin dag .Här blåser det kallt så det blir till att baka mm.Skrev inte i förra inlägget hur snygg du var jätte fin.Undrar också var du köpt det fina mobil skalet och vilken mobil har du.Ska köpa nytt, behöver ett tips på en bra mobil.Mvh Lena

 3. Room of karma says:

  Hej Lena!

  Jag har en vanlig IponeS ”vit” och skalet är köpt i USA. En vän til mig var över och köpte ett skal till sig i rosa och ett till mig i svart. Men googla på Chanels butiker så kanske du finner det? Kolla lite roliga märkes butiker på nätet:) Lycka till!

  kram CC

 4. Två Trappor says:

  Ååh, ni gör så mysiga utflykter till helt underbara ställen! Och så himla fina inspirerande bilder du visar! Härligt!!! <3 Kramar Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *