SVENSKA DAGBLADET TILL SMÅSTADEN

Godmorgon sköna böna!
Hur mår ni alla fina läsare? Just nu vid mitt frukostbord. Me dricker Nk:s ljuvliga early Grey tea med en rykande färsk tidnig av Svenska Dagbladet. Vill ni höra något helt galet. Jag har börjat prenumerera på en Stockholmstidnig och Stockholm ligger ju bara  si så där 40 mil bort. Men wow, vad mycket mer roligheter det finns i den staden. Och det tar inte lång tid med X 2000 till roligheterna om jag skulle bli sugen här vid frukostbodet en dag, hihih …..
Härligt utbud som staden bjuder på. Jag gillar att vara där det händer!

Men vår lilla trygga småstad med 25 000 invånare är en idyll för våra små sessor att växa upp i. Och det är det som är det viktiga i mitt liv just nu!. Sedan så kan det bli många roliga resor till Stockholm och Köpenhamn på helgerna och semestrarna i stället:).

Nu skall jag ut i parken och ta min morgonpromenad med Lotta Potta nakenhund. Och i detta fina väder så kan det bli en långtur rent av. Jag njuter verkligen av sensommaren. Höst mys får nog vänta ett par veckor till!
Vi ses senare!
KRAM
CC

12 thoughts on “SVENSKA DAGBLADET TILL SMÅSTADEN

 1. Elina says:

  Stockholm är en fin och rolig stad att bo i.. men jag är lite sugen på att flytta tillbaks till den småstaden jag kommer ifrån faktiskt. Stockholm finns ju kvar ändå. 🙂

  Kram Elina

 2. a piece of happiness says:

  DU är rolig du 😉
  Jag läser det mesta på nätet, men jag kan hålla med om att det är mysigt med papper i händerna, trots trycksvärta.

  Vi bor på landet utanför Sthlm men jag jobbar mitt i smeten i storstan. Så jag får lite av båda världarna 🙂

 3. mammaxtre says:

  Jag bor väldigt nära Stockholm. Ca 30 min med tunnelbana. Således bor jag i Stockholmslän. Trots denna närhet är jag så sällan där. Urdumt!

  Ha en fin dag

 4. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Så fina bilder- är det med nya objektivet? Stockholm är fint, jag har det på en halvtimmes avstånd med tåget! Det passar mig fint, jag åker dit när det passar. På söndag, till exempel.
  Ha en bra dag / kväll!
  Kram

 5. fiffi says:

  Håller med om att nöjet att vara där det händer saker är stort, samtidigt som tryggheten i en småstad eller ett samhälle är bäst åtminstonde när man har barn. Därför är det tlimata när man kan ha både och. Tåget är verkligen underskattat.

 6. Anonymous says:

  Är uppvuxen i en villaförort till Stockholm och
  nu bor jag i ett villaområde i en småstad (där nu mina barn växer upp). Det är absolut ingen skillnad förutom att det inte finns ett dugg att göra här på helgerna. Knappt någon bio eller något museum. Så nja, hade jag fått ändra skulle jag hellre låtit mina barn växa upp nära storstan!

  Gillar din blogg, du verkar ha ett fint hem!

  //Sanna

 7. Anonymous says:

  Jag är uppvuxen i Stockholm. Men jag skulle nog inte vilja bo kvar här när jag får barn?

  Jag har inte följt dig så länge. Men jag gillar också din blogg!!

  Kram Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *