Sussa så gott

En dagens……..
När jag vänder mig om…… i Godkväll! Gääääsp här har ni en utvilad och glad bloggerska denna mörka eftermiddag/kväll. Jag råkade somna brevid vårt Socker och blev sovandes i 2-3 timmar här på eftermiddagen så skönt! Det var nog behövligt kände jag nu efteråt. i Just utkommen ur duschen och har dragit på mig min härliga velour dress från Odd molly. Och sessorna har sina velour kläder on too.i Som ni kanske har märkt så har jag haft full fokus på inredning den sista tiden. Är som jag har berättat tidigare en ”periodare” när det gäller bloggen. Men nu fick jag in lite kläder med. I morgon är det ingen vanlig dag för i morgon är det ………. födelsedag. & då har jag lite kläder på önskelistan. Så där av är det lite klädinlägg just nu här på bloggen. Men ni får följa med mig på det som intresserar mig mest just för tillfället. What´s on my mind! i Nu blir det Beverly Hills ChihuahuaDVD:n och mysstund med sessorna. (håller då tummarna för att jag skall kunna sova i kväll, efter vi har sovit så länge på dagen) i ( Till er som mailat & skrivit till mig här ang var jag har köpt min Chill Norway jacka. Den är köpt på Nantucket) i i Ha en fin fortsättning på torsdagskvällen fina ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *