STORMEN PÅ VÄG – KLASS TRE VARNING


.

En höstbild med låg sol och ett vackert orange sken över havet denna dag!

.

.

.

Hellååå!

.

Gaaaah, jag vill inte att det skall bli vinter och kallare ute!! Jag håller kvar i hösten och grabbar tag i dom solstrålar som det bjuds på så länge det går. Jag kommer nog inte att blogga om vinter och snö på ett tag. Jag helt enkelt lever i en förnekelse just nu, hihihi! Våga vägra vinter!!

.

 Sommaren som var kom jag i insikt med att jag mår väldigt bra med promenader ute i naturen, vacker natur där det lever djur mm. Men nu i vinter kommer jag byta ut mina promenader till matlagning och bakning. Jag har varit inne på Cervera i småstaden och köpt mig lite nya stekpannor från Skeppshult. Det är små coola portion stekpannor på 18cm. Där jag har tänkt att göra tappas och sedan bjuda rakt ur pannan. Jag och familjen var på ett riktigt härligt ställe och åt tappas i somras där dom serverade dom varma rätterna rakt ur små stekpannor. Det är en viss känsla i det faktiskt. Jag skall visa er och dela med mig av lite goda recept som jag har samlat på mig från i somras som skall lagas här i höst/vinter.

.

Undrar hur det går med höststormen idag?? Dom har ju gått ut med en klass 3 varning nu på eftermiddagen här i Göteborg. Då tänker jag, wow, vilka härliga natur bilder man skulle kunna få. Tänk när stormarna går ut över havet och dom stora vågorna möter klipporna längst kusten. Åhhh då vill jag och min goda vän Canon var där. Vilka bilder man skulle kunna få! Kanske skulle vi våga oss ut ändå:).

.

Ha en fin kväll vänner så ses vi snart!.

.

KRAM

.

.

.

One thought on “STORMEN PÅ VÄG – KLASS TRE VARNING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *