Stilleben Illusion Vas / Cult Design.

00144

 

05544

 

.Lite nytt på bordet idag. Stilleben Illusion Vas från Cult Design. Att ställa samman ett intressant stilleben är en konstart. Ordet är tyska och betyder ”stilla” och ”liv”. Konstnärer på 1700-talet målade ofta stilleben, tex en vas och en ost och en flaska vin, saker från hemmet i en liten komposition. ( Men visst är det lite härlig text om dessa?!)

.

Spontant hoppar jag in här igen och säger hej och visar er mitt senaste klick som jag fick här om dagarna. Nu skall jag göra mig en sen kvällsmacka och en koffeinfritt kaffe på balkongen med en nya tidning från Elle Interiör

.

Ha en skön kväll vänner!

Kram/Carola

.

.

3 thoughts on “Stilleben Illusion Vas / Cult Design.

  1. Monica says:

    Vilken härlig och stilren blogg! När jag bodde i lägenhet var det mer modernt nu har vi ett äldre hus och då känns den lantliga/klassiska stilen bra. Hälsning Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *