REKLAMSAMARBETE MED STADSMISSIONEN

Tyvärr så är det inte alla barn om längtar till sommarlovet. Bara i Stockholm är det 1 barn av 10 som lever i absolut fattigdom. För dessa barnen slås tryggheten som skolan undan när sommarlovet är här. Det är skolan som ser till att dom får ett mål med mat om dagen, utan skoltiden så får dom gå och lägga sig hungriga. Detta är verkligheten i Sverige 2017, och tyvärr så får detta allt för lite publicitet i dagen media Dessa barnen vill inte ha sommarlov!

Bli månadsgivare till stadsmissionen och hjälp till med att hjälpa dessa barnen. För dina pengar så kan stadsmissionen arrangerar aktiviteter för barn och familjer som har det extra tufft i vardagen. Det handlar både om dagsutflykter och längre kollovistelser under sommaren. Aktiviteterna ger gemenskap och ljusa minnen som varar hela året. En chans till att paddla kanot, simma eller åka karusell. Ofta för första gången någonsin. Resten av året är verksamheterna öppna för samtalsstöd, terapi och ekonomiskt stöd.

Bli månadsgivare på http://www.stadsmissionen.se, bidrar du till att fler barn och familjer kan få en sommar värd att minnas.

.

Du kan bli månadsgivare, starta en insamling eller engagera dig som volontär. Du gör skillnad för barnfamiljer i kris, äldre som lever i ensamhet och män och kvinnor som lever i hemlöshet. Stadsmissionen anpassar sin verksamhet efter de behov dom möter på gatan, i staden. Ditt stöd är viktigt.

Stockholms Stadsmission är en politiskt obunden ideell organisation som bedriver verksamheter för människor i hemlöshet och missbruk, barn, ungdomar och äldre. Stockholms Stadsmission bedriver även skolverksamhet och sociala företag. Organisationen ingår i Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner och är medlem i Frivilligorganisationernas Insamlingsråd. I maj 2010 blev kronprinsessan Victoria officiell beskyddare av Stockholms Stadsmissions sociala verksamheter. Kronprinsessans roll är att genom personliga möten och ett starkt engagemang förmedla hopp och tro på förändring till människor i olika livssituationer.

Bli månadsgivare du också, jag är det!

Detta är ett Sponsrat inlägg med reklam för Stadsmissionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *