SPY KIDS 4 & SOFFMYS

En just nu pics från mitt vardagsrumsbord.

Todelooooo!
Har ni haft en mysig alla hjärtans dag?
Just nu ligger vi alla i en enda hög i soffan och tittar på Spy Kids 4 och äter min hemma gjorda chokladpudding (med 86% choklad) och färska hallon – mums!!

Vid middagsbordet idag så bytte vi presenter med varnadra. Och våra älskade sessorn hade gjort sååå fina presenter på sina skolor/förskolor till familjen. Det finaste man kan få av sina barn är det som dom gjort själva – så mycket kärlek! Sockret hade gjort jätte fina örhängen till mig, en broch till Daddy samt ett halsband till lilla syster yster:)! Alla smyckerna hörde ihop och var jätte fina. Hon kallar dom familjesmycke – så söt, vår lilla  älskade Socker! Dockan hon hade handmålat en vacker stor latte kopp till mig. Hon har ju snappat upp att jag dricker en hel del latte nu för tiden ♥
Nu skall jag sluta blogga och hoppa upp i soffan och mysa vidare med min familj ♥
Hoppas ni är med dom ni älskar mest en dag som denna.
Vi ses i morgon!
KRAM

One thought on “SPY KIDS 4 & SOFFMYS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *