Sponsrad video Zoégas

Sponsrat inlägg Zoégas

Dagens frukost, mitt livs första pocherade ägg och en stor kopp gott kaffe. En perfekt start på en bra dag!

.

.

 

 

 Godmorgon veckans bästa dag

.

Hur startar ni dagen vänner! Jag startar den med en stor kopp gott kaffe från Zoégas . Jag som aldrig har druckit kaffe tidigare i livet har helt plötsligt i mogen ålder gått och blivit en riktig kaffe älskare. Jag har till och med gått och köpt mig en kaffebryggare till vårt hem, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra. Men har man gått och fyllt 40 år så är det väl dags att börja dricka kaffe? Min absoluta godaste bryggkaffe kommer från Zoégas. Det är min chef som har lärt mig att gilla just det kaffet. Jag startar alltid våra arbetsdagar med att brygga en sex koppar kaffe för att få en riktig bra start på dagen:) Det har jag gjort de senaste fem åren. Så nu startar även jag dagarna med en stor kopp kaffe:)

 

.
.
Ha en fin dag!
Kram/Carola 
.

 Sponsrad video

3 thoughts on “Sponsrad video Zoégas

  • Therese says:

   Prova även Arvid Nordquist kaffe 😉

   Det blir nog inget mer bloggande, iaf. inte på länge. Har ibland lust men inser att tiden inte räcker till. Har så många andra ”projekt” nu som jag vill satsa mer på som träning, plugga, vara juridiskt ombud för ensamkommande flyktingbarn och ev. börja engagera mig i en ideell kvinnojour. Men man vet aldrig, en gång bloggare…

   Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *