Sponsrad Video: P&G Thank You, Mom – Strong

 

Hej vänner,

Ni har väl inte missat att OS håller på för fullt nu. När jag ser på OS så kan jag undra vad är det som gett de den styrkan, den där starka viljan till att pressa det där extra. När jag ser denna starka och rörande videon om hur de finner den där styrkan och modet för att de skall kunna prestera på riktigt hög nivå. Jag tänker så här när jag ser filmen och jag kan faktiskt känna igen mig själv i detta. Många kan se tillbaka på minnen där de fått uppleva hemskheter i sitt liv där det kan fånga styrka från situationer som räddat dem eller gjort dem trygga. Det har fått lära sig att hitta sin inre styrka.

Jag kan relatera det till stunder i livet då jag var tvungen att hitta min inre styrka för att nå dit jag ville i livet. Det är de där jobbiga stunderna som kan ge dig styrka framåt i livet. Du kanske inte kan ser det som en merit när du är mitt uppe i det, men det kan ge dig styrka framöver i livet som här. etta är en hyllning till alla mammor där ute, även deltagare i OS är mammor! Det spelar ingen roll om det är OS eller om det är i det dagliga livet, det viktiga är att kunna prestera när det väl gäller.  I denna filmen får vi följa deltagare från barndomen till att stå på arenan och ge max. Man får se vad dom lär sig från sina mammor och hur dom tar med sig det i sitt idrottande.

.

Inlägget är sponsrat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *