Sponsrad Video: Hur åker du till Kalifornien?

 

Det var många år sedan vi var i USA. Då var vi i flera delstater och bilade runt, och vi besökte både Grand canyon och så klart Las Vegas. Vi hamnade vi även i Los Angeles trots att det inte var planerat från början. Det bästa med USA är att allt är möjligt där borta. Nästa gång vi åker till USA kommer vi att uppleva det som vi missade när vi var unga och bara ville se allt. Vi vill se vingårdar och prova vin, det hade vi inte en tanke på senast. Jag försöker alltid att boka mina resor med Norwegian när jag flyger, och det är utav två starka skäl. Det är billigt och dom har WiFi ombord vilket jag tycker är ett måste på flyg.

I filmen som vi visar nedan pratar de också om CashPoints, det är ett slags bonus system som dom har. Norwegian-kortet är ett komplett kreditkort. Med det här kortet kan du spara till resan hela året och det är det enda kort du behöver ha med dig på resan.

Om man anmäler sig till programmet kan man helt enkelt tjäna CashPoints varje gång man flyger, bor på hotell eller hyr en bil. Sedan kan man alltså använda sina CashPoints för att betala hela eller delar av kommande flygningar, extrabagage, avbeställningsskydd och så vidare. Kanske har du erfarenhet av det här bonusprogrammet? Eller av Kalifornien …?

 

Detta är ett sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *