SPANSK RESTAURANG BARATAPAS I ÄNGELHOLM

458

Baratapas Storgatan 8 – Ängelholm, bästa tapas stället i Sverige med den absolut vackraste miljön och den trevligaste personalen du kan tänka dig!

.

.

.

.

Tjingeling Snyggingar!

Baratapas i Ängelholm är en upplevelse ni inte få missa i sommar. Om det är så att ni bara har några dagar kvar på er semester,så tipsar jag er till att åka  hit! Här njuter man tillsammans med sin familj, släkt och vänner i alla åldrar. Det finns mat i alla smaker, dryck i alla smaker och framför allt en mycket trevlig personal i en magisk vacker miljö. Jag har aldrig varit på något liknande i vårt land tidigare. Här lagas det god mat med hög klass på råvaror, men ändå under avspända förhållande. Vilket jag tycker är svårt att finna. Är det bra mat med hög klass så är det stelt och tråkigt. Men Baratappas baren har allt!

Bjuder er på ett regn av bilder, idag också. Om jag gillar något så gillar jag det till 100% och då blir det många bilder, hihihi.

432

447

424

448

457

496

503

450

468

470

475

479

Min älskade mini me. Sina chokladbruna ögon har hon fått efter mig ♥♥♥

427

429

547

419

523

Min älskade älskade familj. Daddy får stå ut med mycket från oss tjejer. Och alla vi tre har starka viljor. Ni kan tänka er hur han har det, hihihi. Men vi älskar han ♥♥♥

542

516

522

519

551

557

573

Här har ni Richard ägaren av Baratapas i Ängelholm. Denna restaurang är Ängelholms äldsta tvåvåningshus. Den är lika charmig inne som ute. Men jag gillar ju lummiga trädgårdar så jag trivs bäst här ute bland buskar och blommor.

582

En mycket mätt och nöjd bloggerska har ni här denna kväll!

598

Storgatan 8, Ängelholm.Storgatan 8, Ängelholm.St

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *