SOVA PÅ BIO PALATSET?

En dagens Me: Japan kofta från Hunky dory, linne Hunky dory, Jeans G-star och mina älskade Stövletter ”Lynnea” från UGG Australia.
En dagens Socker: Ny klänning/skjorta från Zara samt pälsväst från Zara. Jeans Replay samt stövlar Replay.
Godkväll Alla Sköna Bönor!
ZZZZZZZZZZ vad trött jag är nu. Stora Sockret & Daddy är på simtävling medans jag har just nattat liten trött Docka här hemma. Vi har varit nere i Göteborg och besökt lite mysiga ställen bla så har jag varit inne på mitt tidigare jobb och hälsat på lite gamla fina arbetskamrater.
Vi gick också på en tidig dagbio. Måste bara rekommenderar det. ÅÅÅÅ vad mysigt det är att gå på dagbion. Småbarns förälder som man är, så är man ju så trött på kvällarna så det är mycket härligare att besöka den på dagen då alla är pigga, trodde jag:)

 

 

I Sockrets famn = En stor popcorn låda, mums!

 

 

På väg in på bion …………

 

ÖÖÖÖÖÖÖ var filmen bra, eller??
Fick just ett samtal nu att min stora Sessa och Daddy är på ingång. Så jag måste ladda med lite god körsbärs te. För om några minuter så börjar Gustavsson tre trappor. Hur rolig är inte den då?
Ha en fin kväll!
KRAM
CC

8 thoughts on “SOVA PÅ BIO PALATSET?

 1. Mitas home says:

  Gillar verkligen det där linnet från Hunky dory… får nog kolla efter ett sånt! =) Hihi.. ja ibland kan barnen bara bli så trötta.. I fredags somnade min 12-åring i soffan… det har ju inte hänt på länge.. vi som hade tjejmys.. hihi..
  Kram till vackra du!/Mita

 2. ifalldayswereholidays says:

  Ja jag såg:) Tack 🙂

  Vi bor i Skåne, både i Båstad och i Malmö. Fast det är inget problem för vår del om uppfödaren finns i te Stockholm eller så eftersom vi far lite fram och tillbaka i landet ändå, viktigare att man får en bra rekommendation:)

  Kram Mrs G

 3. tina says:

  Vilken mysig dag ni haft!Tänk vad trött man kan bli av bio och popcorn=)..härlig bild!
  Här har vi kikat på Gustavsson tre trappor innan i kväll…han är ju helt galen den karln=)=) För en gång skull satt vi samlade hela familjen med te och lite godis och kikade på tv…söndagsmys!
  kram och ha en fin start på veckan!
  tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *