SOULSTORE COFFEE & MOMENTS

.

OMG, vilket annorlunda och coolt ställe vi ramla in på här igår eftermiddag. Stället heter Soulstore Coffee & Moments. Det var en blandning mellan affär, caffe och livsstils ställe. Här finner du böcker i alla stilar, allt från kända stora modevaruhus till kulturella böcker. Här kunde jag bejaka min mer bohemiska sida av mig själv, hihi.

.

.

.

Här dricker jag Chai te. Medans flickorna drack te med sugrör och av smak av godis. Ni må tro att det var omtyckt!

.

.

 

 En bok i min smak! Fast jag behöver nog inte läsa mig till shopping?!.

.

Det är klart värt ett besök vänner! (om ni vill uppleva något ut över det vanliga). Dom spelade och sålde även skön musik som den här Vilket är en av mina absolut bästa gamla klassiker låt! Klicka in er på deras hemsida så kan ni shoppa lite musik och böcker ♥. För det är en härlig känsla att sitta med en fysisk bok eller skiva. Allt kan inte bra vara på paddan?!.

.

Ha en skön kväll vänner! 

Vi ses i morgon.

.

KRAM

One thought on “SOULSTORE COFFEE & MOMENTS

  1. Suss says:

    Vilket härligt och annorlunda ställe! Mysigt med fika ibland.
    Näe shopping burkar vi kvinnor vara duktiga på ändå 😉 kram Suss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *