SOUL OF MAIA

Labradorit Fyller dig med energi och ger en känsla av på nyttfödelse. Om du behöver se saker på ett

nytt sätt så hjälper Labradoriten dig. Att följa våra drömmar behöver vi påminnas om och om igen.
Bred ut dina vingar och fullfölj dina drömmars mål. Är betyder de tecken man kan ana på baksidanav detta hänge. Hur härligt är inte det då!?!
 

 
 
 

 
 

Tjing Alla Sköna Bönor!
Men vad underbart det är med jullov. Att bara vara hemma och skrota med mina små sessor är nog det bästa jag vet. Inga måsten, ingen väckarklocka som ringer och väcker oss på morgonen, inget skynda alls. Bara vara och ta dagen som den kommer. Det är nog det bästa jag vet:)! Jag är en skytt för dom som inte visste det innan. Och allt som ni kan läsa om en skytt det stämmer på mig!! Jag älskar frihet!! Och detta är frihet att bara få vara!!

Kommer ni ihåg att jag nämnde här på bloggen att jag har varit inne i en butik här i vår småstad som säljer bla smycken från märket Soul of Maia. Och jag har helt gått och förälskat mig i dessa smycken. Jag älskar när det finns en tanke bakom saker och ting. En mening osv. Dessa härliga smycken går ju bara rakt in i mitt hjärta. Och jag var bara tvungen att lägga ut ett inlägg om min nya förälskelse ♥

 

Halsbandet Sagara i snäckskal, en av de sju skatterna inom Buddhismen. Förhindrar åldrandet och ökar din ämnesomsättning. Stabiliserar ditt blodtryck och förbättrar din sömn. Hjälper dig att bli av med dåligt Chi i kroppen (Chi- livsenergi). Håller otur och missunnsamhet borta.
Ökar din vishet och håller dålig Karma borta. Ta hand om ditt smycke: Skölj det då och då i ljummet vatten, tvätta av det med mild tvål och torka med en mjuk trasa. Då vår kropp tar in det värdefulla Chi-livsenergin som smycket ger behöver det då och då poleras i babyolja, lägg sedan smycket i solen några timmar så att det samlar ny energi.

Läder är ett så vackert material och som bara blir ännu vackrare ju mer det används tycker jag.

Buddha kortare halsband med 4mm vita turkos pärlor med bruna infällningar, knutar mellan pärlorna och ett Buddhahänge. Så söt!!
Barisa örhängen med fina detaljer. Skulle passa så fint till mina kum kum smycken ♥

 

Bilderna är tagna från Soul of Maia s blogg här. Gå in där och läs mer om hennes fantastiska smycken som går rakt in i hjärtat på mig ♥
Nu skall jag ta och ägna mig åt att mysa med mina små barn och njuta av vårat låååååånga jullov.
Ha det bra tills vi ses igen!
KRAM

8 thoughts on “SOUL OF MAIA

 1. Kviddevitt says:

  Hej du!
  Jag har pratat med Livly och skinnjackan finns inte på webshopen… Den har sålts på NK men är slut där nu. MEN de har några kvar på lagret på Livly så mitt tips är att skynda att ringa dit och höra! Bet inte vilka storlekar som finns dock.. Håller alla mina tummar för att det finns. lycka till!

  Telefon nr till Livly: 08-408 10 203

  Många kramar!!

 2. Sussi's värld says:

  Men vad gulliga ni är alla, tack snälla för alla fina ord. Jag är så otroligt glad att mina smycken berör. Hoppas ni får en magisk nyårsafton i sällskap av nära och kära. Jag är med familjen i Åre och det är underbart, -3 och pudrig snö, nu är vi alla rosiga och trötta efter tufft pass i backarna så afterski på Dippan väntR oss 😉 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *