Söndagsbilden & våfflor till frukost

Sovrummet från en ny vinkel.
Vad är rätt eller fel?
Jag har alltid skrivit R of k. Alltså stort R litet of och litet k.
Just för att det är snyggast tycker jag. Men det är ju helt galet,
det vet jag. Det skall ju vara stort R liten of stort K.
Men jag tycker att det är mycket snyggare med
R of k med litet k. Men det ser kanske konstigt ut
eftersom det inte är riktig svenska, typ. Vad tycker ni?
Vilken är bäst, Bild 1? eller bild 2?
i Sköna Söndag
iGodmorgon alla sköna bönor.Usch, jag mår inte bra alls idag.
Sååå ont i halsen så jag inte kan svälja.
Så på dagsmenyn står det film marathon och matlagning
samt småpyssla med sessorna här hemma.
i
Idag så bjuder jag på söndagsbilden från vårt sovrum och i
fokus har vi hyllan ZINK designad av Jonas Bohlin.
Det är min mans favorit designer.
i
Just nu hemma hos oss. Daddy håller på att
göra sig mycketälskad av sesorna denna morgon.
För han står nämligen i köket
och gräddar våfflor till sessornas frukost.
Gissa om han är Daddy hela dagen efter det? he he…
i
Ha en skön söndag nu!
Stora kramar
CC

7 thoughts on “Söndagsbilden & våfflor till frukost

 1. Vardagslyx says:

  Åh, nygräddade våfflor! Ett säkert sätt att bli populär;-) Men jag ska inte klaga, min man har faktiskt bakat frallor nu på morgonen (fm snarare!).

  Så GLAD och STOLT jag blev av din kommentar hos mig!:-D Nej, jag jobbar inte med reklam (utan inom medicinsk forskning), men jag har faktiskt bestämt mig för att starta mitt eget företag och försöka jobba bredvid med det här. Blev jätteglad för din fråga, skulle vara superkul att göra något jobb med dina söta sessor! Blir nyfiken på vad det är för idé du har!!

  Håller på att jobba med min hemsida, blir nog ett inlägg senare på bloggen, titta gärna in då!

  Ha en skön söndag!

  Kram Pernilla

 2. Room of karma says:

  Hej Jenny

  Ja Gi går det bra med. Men jag har beslutat att sluta med Gi i morgon och börja med VV istället. Jag har skrivit in min nu på VV och sparkar igång det i mogon kl 8,00. Kör igång du med det så ses vi på möterna här i småstaden:)
  Jag har gjort det förut och jag gick ner i vikt. Det är bara lite småjobbigt att hålla räkning på allt man äter men men…. Gi är lite för lösa linor för min del. Har ingen våg heller skall köpa en nu i veckan så jag har koll på kilorna. Så svaret är jag Gi går bra men detta är sissta dagen. VV kan jag leva mer vanligt med lite lite socker på fredagasmyset och den är viktig för mig! Socker med Sockret & Dockan, he he
  stora kramar CC

 3. Anna/Rackarungar says:

  Wow våfflor till frulle, jo, då är man väl daddy hela veckan, minst. Film-marathon alltså… hoppas halsen känns bättre snart. Glass, speciellt Ben&Jerrys, brukar hjälpa 😉 Du tipsar väl om du kom över någon riktigt bra rulle?
  Kram Anna

 4. Classic Style says:

  hej!..snyggt med loggan RoK, och snygg vinkel i sovrummet..tänkte fråga en sak beträffande din kamera canon…jag funderar på en ny kamerea nämligen..antar du är nöjd med din..ha det gott/Marie

 5. Room of karma says:

  Hej Marie.
  Ja, jag är jätte nöjd med min Canon 550D.
  Absolut prisvärd, Du får mycket för dom pengarna tycker jag!
  Jag skall köpa något objektiv till kameran hade jag tänkt för att kunna Zooma lite bättre.
  Det är kul att fota när man har en bra kamera!
  Ha en fin kväll!
  Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *