SOFT GOAT 100% CASHMERE

En gårdagens CC utanför Göteborgs finaste kyrka Oscar fredriks kyrka: Skor Belstaff, Väska Mylberry, Byxor Ra-Re,

 Min nya Cashmere Ponchon ”cable knit Camel” kommer från Soft Goat samt min matchande tröja O-neck färg Camel. Soft Goat är ett klädföretag som jobbar med välgörenhet. Deras produkter är stickade av garn spunnet av ull från getter, så valet blev ganska självklart för dom att skänka en get till barn och familjer som får ett drägligare liv och större möjligheter. Därför går 10 kr per såld tröja oavkortat till Barnfondens projekt ”skänk en get”. Det tycker jag känns helt rätt i mitt hjärta! Klicka in er här och var med på att skänka en get.

Godmorgon Fredag!

Hur mår ni idag vänner?
Här har ni en nyvaken bloggerska i sina myskläder vid köksbordet idag. Som just har tömt sin IPhone på en massa bilder på klänningar som jag testade igår på Tara i kungsbacka med mera butiker. Oj, vad det är svårt att hitta en fin klänning till den 3:e juni. Jag har lite pics på några favoriter och tänkte att ni skulle få hjälpa mig och välja den finaste.
Jag är faktiskt på väg ner till Borås idag för att kolla in några klänningar i mina favoritbutiker också. Jag har liksom inte hittat den perfekta. Gaaah, hur svårt kan det vara att hitta en fin klänning som jag skall känna mig bekväm i?! Jag kan ju berätta för er att jag är liksom ingen klänningstjej i vanliga fall. Så det kan ju ligga lite i det, hihihi. Men ni kan ju önska mig lycka till idag på jakten ♥
Brrrr, så blåsigt och kallt det var igår. Och vad jag myste i min varma och mjuka cashmere uppsättning:) Har man en gång fått på sig en cashmere tröja så är man helt fast i dessa tröjor ♥

Oscar Fredriks Kyrka i Göteborg. Ett tips till er som skall till Göteborg i sommar. Denna vackra kyrka är värd ett besök. Och nedanför kyrkan så finns det en fin lekpark för barnen om dom vill leka av sig lite efter alla butik och restaurangbesök i staden.

Här kan ni se närmare på den fin fina kvalitén och kabelmönstret. Åhhh, vad jag önskade att ni kunde få känna här på den fantastiska cashmere kvalitén – den är sååå mjuk och ljuvlig! Jag har redan kollat in en ny cashmere från Soft Goat, tröjan är i den underbara färgen Peach kolla in den här.

Nu måste jag hoppa i mina kläder och bege mig ut och göra fredagen med mina girls som är långlediga från skola/förskola – Underbart!

Kram

18 thoughts on “SOFT GOAT 100% CASHMERE

 1. A House With A View says:

  Suuuuuuuuuuuupersnygg outfit!!! Och du passar så jättebra i den!!! Jag skulle gärna vilja ha aaaaaallt du visar:)))))

  Önskar dig bästa fredagen!!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

 2. Stjärnor & Champagne says:

  Finfint:) Jag har sett den där hos någon annan!!!Jag är inte direkt någon klänningstjej jag heller. Hittade du ngn klänning?Antar att Greta och Anna i Borås är en av dina favvobutiker. Jag var där för första gången för 2 veckor seda och I love it:))) Ha det gott..

  Kram Anne

 3. Stjärnor & Champagne says:

  Finfint:) Jag har sett den där hos någon annan!!!Jag är inte direkt någon klänningstjej jag heller. Hittade du ngn klänning?Antar att Greta och Anna i Borås är en av dina favvobutiker. Jag var där för första gången för 2 veckor seda och I love it:))) Ha det gott..

  Kram Anne

 4. Stjärnor & Champagne says:

  Finfint:) Jag har sett den där hos någon annan!!!Jag är inte direkt någon klänningstjej jag heller. Hittade du ngn klänning?Antar att Greta och Anna i Borås är en av dina favvobutiker. Jag var där för första gången för 2 veckor seda och I love it:))) Ha det gott..

  Kram Anne

 5. Stjärnor & Champagne says:

  Finfint:) Jag har sett den där hos någon annan!!!Jag är inte direkt någon klänningstjej jag heller. Hittade du ngn klänning?Antar att Greta och Anna i Borås är en av dina favvobutiker. Jag var där för första gången för 2 veckor seda och I love it:))) Ha det gott..

  Kram Anne

 6. Stjärnor & Champagne says:

  Finfint:) Jag har sett den där hos någon annan!!!Jag är inte direkt någon klänningstjej jag heller. Hittade du ngn klänning?Antar att Greta och Anna i Borås är en av dina favvobutiker. Jag var där för första gången för 2 veckor seda och I love it:))) Ha det gott..

  Kram Anne

 7. Stjärnor & Champagne says:

  Finfint:) Jag har sett den där hos någon annan!!!Jag är inte direkt någon klänningstjej jag heller. Hittade du ngn klänning?Antar att Greta och Anna i Borås är en av dina favvobutiker. Jag var där för första gången för 2 veckor seda och I love it:))) Ha det gott..

  Kram Anne

 8. Stjärnor & Champagne says:

  Finfint:) Jag har sett den där hos någon annan!!!Jag är inte direkt någon klänningstjej jag heller. Hittade du ngn klänning?Antar att Greta och Anna i Borås är en av dina favvobutiker. Jag var där för första gången för 2 veckor seda och I love it:))) Ha det gott..

  Kram Anne

 9. Stjärnor & Champagne says:

  Finfint:) Jag har sett den där hos någon annan!!!Jag är inte direkt någon klänningstjej jag heller. Hittade du ngn klänning?Antar att Greta och Anna i Borås är en av dina favvobutiker. Jag var där för första gången för 2 veckor seda och I love it:))) Ha det gott..

  Kram Anne

 10. LIFE by TESS says:

  Så himla snygg du är i det där superduperfina setet från Soft Goat. Love love love dina galet snygga boots också, de ser så sköna ut(?) men själv har jag fortfarande inte fått tummen ur att shoppa boots så det kanske får vänta till hösten nu när man toklängtar efter sommar och sandaler.

  KRAM och tack söta du för din gulliga kommentar! Du är ju min favvo också;)

 11. Anonymous says:

  Jag har också sett den hos Magdalena Graafts blogg innan. Men jag gillar mer denna fina färg Camel och jag är tok svag för ponchons. Ha en fin helg!

  Kram Cissi

 12. maria says:

  Vill bara tacka för att du tipsat om Artilleriet & cafeerna på Magasinsgatan i Göteborg. Var där idag för första gången….såååå mysigt. Har lagt in bilder därifrån på min nya blogg.
  Krams m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *