SOFIERO SLOTT

 

 Ljuvliga Sofiero i Helsingborg

Tjingeling alla fina bloggisar!

Tänk vilket spännande väder vi har denna hösten. Enda dagen så var vi och badade nere vid bryggan i Råå, och tro mig det var inte bara vi som badade utan det var faktiskt många som gjorde det i fredags och lördags. Men på söndagen så vaknade vi upp till en riktigt ruggig höstdag. Men den var faktiskt riktigt mysig när man fick på sig varma kläder och gick ut en höst promenad i denna vackra park som Sofiero bjuder på. Det vackra lilla växthuset var öppet för att köpa sig vackra blomster till höstträdgårdarna. Vi tog med oss fika och satt på en filt mitt i parken och drack varm choklad och åt smörgåsar med leverpastej och gurka, super mysigt!

 

 

Att hösten kan vara så här vacker

 

 

 

 

 

 

Höstiga och vackra kastanjer har börjat slå ut. När jag ser kastanjer så tänker jag på kastanjer som man äter. Herre gud så gott det är med hemma gjord citron smör till. Rec hittar ni härPerfekt snacks till ett mustigt glass Amarone nu i höst mörkret. 

 

 

 Finaste Falsterbotofflan köpte vi här i sommar om ni minns.

 

 

Som ur en sagobok ……….

Som jag skrev tidigare i ett inlägg. Denna helgen har varit mycket romantisk! Att få gå här och hålla handen i sin livs kamrat, pappa till mina barn och min man sedan 18 år tillbaka. Det är en härlig känsla när det fortfarande känns helt rätt och man får fjärilar i magen av att gå hand i hand i en romantisk park medans barnen springer och leker. Detta är maximal lycka!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *