SOFIERO BLOMSTER

SOFIERO BLOMSTER

 

SOFIERO BLOMSTER

 Vackra Sofiero blomster.

 

 

Tjing!

OMG, vad mycket jag har som jag vill visa er! Jag älskar ju att gå runt i vackra parker och titta på blommor och buskar. Jag gillar även att vandra ute i vacker natur med min Canon. Här strövade jag runt i timmar och bara njöt av den härliga klara höst luften som infann sig denna dag då vi besökte Sofiero Slott och trädgårdar. Inte visste jag att hösten kan vara så här vacker. Den är vacker på ett helt annat sätt än på sommaren. Nu är det lite folk vilket Canon gillar, hihi. Samt så är det skönt att mysa runt här i stickade tröjor och jackor och bara njuta av dom välskötta växterna.

Idag bjuder jag er på lite mingel bilder från trädgården.

 

SOFIERO BLOMSTER

 

Här inne kunde man köpa massa vackra växter till vinter trädgården.

 

SOFIERO BLOMSTER

 

Finns det något höstigare än dom här?

 

 

SOFIERO BLOMSTER

 

SOFIERO BLOMSTER

 

SOFIERO BLOMSTER

 

Helt i min sak!

 

 

 

 

 

 

Vi ses lite senare!

KRAM

3 thoughts on “SOFIERO BLOMSTER

  1. Anita says:

    Vårt vackra Sofiero. Jag är också så svag för dom välklippta fyrkanterna vid växthuset. Och så gillar jag den kungliga fotbollsplanen med den vackra utsikten över till Danmark och Kronborg. Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *