SOCKRET BESTÄMMER MELLIS IDAG!

Shopping i Sockrets favoritbutik KRONANS FISK på Kungsmässan i Kungsbacka tidigare idag!

Hej Alla Sköna Bönor!
Åhhh herre vad det blåser idag. Jag har varit en sväng i kungsbacka för att uträtta några ärenden. Men det var inget trevligt väder att köra bil i. Det både blåste och ös regnade så jag var ju rädd för att få vattenplaning. Och nu är jag bara hemma och vänder för att strax åka ner till Göteborg igen i kväll. Hoppas regnet  håller upp snart. 

Rökta räkor när Sockret får bestämma mellis ………..
Jag fick mitt paket på posten igår, jippi! Och det blev jätte fint på väggen här hemma. Men det är så svårt att ta bra bilder på eftermiddagen då det har börjat mörkna tidigt. Så bilder kommer senare på tavlan bla. Men nu måste jag fixa till mig för strax kommer mina arbetskamrater och hämtar upp mig. För snart vankas det julbord med bästa arbetskamraterna i Göteborgs bästa miljö!
Kärlek till er!
KRAM

3 thoughts on “SOCKRET BESTÄMMER MELLIS IDAG!

  1. Anonymous says:

    Rökta räkor, det har jag aldrig testat! Älskar ju räkor så kan ju inte vara så illa iaf. Roligt att tjejen gillar det =) Inte roligt alls att vara ute i detta vädret, bättre att tända ljus, mysa ner sig i soffan med filt och te =) Ha nu ett riktigt mysigt julbord! Kramar Nanny

  2. Room of karma says:

    Hej söta Nanny♥

    Vad kul att höra ifrån dig igen:)! Ja härligt att ligga inne och mysa med ljus och dricka te i värmen medans det blåser kallt där ute. Men dit vi skall på julbord i dag är det fullt med levande ljus och brasor = NICE!

    kram och ha det bäst ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *