SNYGGASTE ODD MOLLY 2012

Oh my, Snyggaste Odd Molly plaggen 2012.

Todelooo!
Wow, vilka härliga godbitar jag fann ur Odd Mollys nya kollektion 2012 som kommer i sommar. Denna godbiten här ovan måste jag bara ha!! Tycker klart att det är den snyggaste Odd Molly plagget som gjorts genom tiderna!!! Så nu gäller det att hålla span på var jag kan finna den?!

Här ser ni framsidan på godbiten:)!

Hur söt är inte denna då?!

Jag gillar verkligen denna glada gröna färg. Detta linne står också med – vill ha listan i sommar 2012.

Den ger mig verkligen sommarfeeling!!
Tittar bara in en snabbis här på bloggen och delar med mig lite av Odd Mollys godbitar på sommarplaggen 2012.  Nu skall jag ta och njuta av dagen med mina underbara älskade små sessor. Gör det samma ni söta läsare för denna dagen kommer aldrig igen!!
Vi ses lite senare!
KRAM

5 thoughts on “SNYGGASTE ODD MOLLY 2012

  1. Anonymous says:

    Du som är mörk skulle passa jätte fint i den gröna färgen. Men jag som är ljus skulle se galen ut!

    Ha en bra dag!
    kram Nille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *