Smaaaaal till sommaren

Godmorgn Onsdag!
Hur mår ni i dag vänner? Här är det fortfarande lite trött.
Trotts alla sköna timmar jag fick i hop i natt.
Men jag tror att det är den där eländiga pollen och allergi medicinerna som gör mig så trött.
Jag har just gått upp men ändå sitter jag här framför datorn och gääääspar!
Ni  är några läsare som har frågat mig om dessa siffrot jag skrev om på bloggen i fredags.
Jo, det skall jag berätta.  Det är nämligen så att jag har börjat med en Cambridge kur. Vilket har lett till att jag har tappat 5,8  kilo på 2 veckor. Och i dag så börjar jag på vecka 3. Mina mål är höga nämligen 20 kilo.
 Och denna gången klarar jag det! Jag har försökt nu med VV och GI men det krävs för mycket tid för min livsstill. Denna kuren behöver jag inte planera matinköp och till lagning osv. Det är bara att bland påse och hälla i sig = passar mig perfekt. Det går ju inte att misslyckas om man följer sin konsult!
Det som är viktigt i denna kur är att man har en bra konsult som stöttar dig och ger dig tips i olika situationer som man kan hamna i. Igår så var jag över  hos min konsult, och där blev jag riktigt peppad som vanligt = hon är bäst!. Men jobbet ligger ju hos mig själv så klart! 
Så för att känna en mer press på mig (vilket jag gillar) så har jag tänkt att presentera fredags resultatet var fredag här på bloggen. Så att både ni och jag ser resultatet svart på vitt.
Nu skall jag ta en kakao-och  Mintsmak drink och njuta av den nya Sköna Hem
tidningen som kom med posten igår.
Sedan skall jag gå ner till blomsterbutiken och köpa mig lite påskris och börja
påsk pynta här hemma. Nu börjar det bli dags för lite påsk pynt hos oss.
I dag är dagen du kan förändra!
KRAM

2 thoughts on “Smaaaaal till sommaren

  1. jenny ~ house of jenny says:

    Va duktig du är! JAg har gått på den innan för några år sedan. Ett tips! När du börjar äta normalt igen så akta dig för att gå upp allt igen… Det gjorde nämligen jag 😉 Nu skiter jag i dieter o kör ren träning o nyttig mat! 😉

    Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *