SKYNDA FYNDA RARINGAR!

Här sitter jag och dricker latte i min nyköpta mugg från Day Home med den coolaste texten som passar mig idag:)!
Hej Raringar!
Hur är det så här på veckans bästa dag?!
Jag har redan hunnit dricka två stora muggar med latte. En härlig start på dagen. Jag fick ett bra tips ifrån en utav er söta läsare att jag skulle hälla lite cocosfett i latten tex för att hålla mättnattskännslan uppe. Så det skall jag testa idag. Men först måste jag kila ner till hälsokostbutiken och inskaffa mig det. Att börja med LCHF är som att börja lära sig laga mat på nytt. Det känns nästan som när man flytta hem i från och inte kunde laga mat, hihi! Tänkta ta och beställa lite nya LCHF kokböcker idag. Vet bara inte vilken som är bästa av alla dom 20 kokböcker som finns ute i handeln:)?!

 

En ny Day Home matta har fått flytta in hos oss:)!
Jag måste bara tipsa er om söta läsare om världens bästa REA. Bommulsfabirken i Nääs har 70% Rea på bla Day Home, Tine K samt alla deras supersnygga märkeskläder. Skynda fynda! Det var där jag gjorde mina Day Home fynd igår:)!
Önskar er en FAB fredag!
KRAM

6 thoughts on “SKYNDA FYNDA RARINGAR!

  1. Ann says:

    Tack för tipser! Du har god smak tjejen. Jag har köpt mycket fint tack vare din blogg! Har denna butik någon netbutik?

    Ha en fin dag! Kram

  2. Paulina says:

    Jag älskar mattan och jag fullkomligt TOKÄLSKAR muggen! Så snygg! Synd att jag inte bor i närheten, hade också velat gå på den där rean 😉

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *