Skylt till Allsång på Skansen på tisdag

Detta måste var jordens snällaste och barnsligaste lilla kinesiska nakenhund!
Hon är nästan alltid i sessornas rum. Och hon har inte alls ont av att åka Brio vagen.
Dockan är jätte nöjd som ni kan se på bilden. Här leker hon att hon har fått en bebis i dag.

 

Tänk vad roligt. När jag köpte denna kanin på en resa till Köpenhamn så hade jag ingen
 aning om vad den hette. Och när jag kom hem så stötte jag på denna Kanin i en utav småstadens
 butiker. Och då ser jag vad den heter Cornelia precis som vår lilla Docka heter.
 Och denna Kanin var till vår lilla Docka Cornelia här hemma. Vilket sammanträffande.

Titta på ögonen. Här sitter hon till och med och myser ….. Vår lilla tokiga nakenfis!

Godkväll alla sköna bönor!
Idag har vi varit hemma och planerat för vår Stockholmsvecka som vi har börjat packa lite smått för.
Men just nu så ligger vårt Socker på golvet och skriver en skylt som hon skall ha med sig på tisdag
till All sång på skansen. På skylten står det. Krama mig Eric Sade! Så till er alla läsare håll koll på tv.n på ” All sång på skansen”  nu på tisdag. För då är vi där! Vårt Socker älskar Eric Sade och vilken 7-åring gör inte det? Och Dockan vill sjunga med  Måns Zelmerlöw.

Själv så försöker jag kolla upp det här med att kunna blogga när man är på resande fot. Det har jag
aldrig gjort innan. Jag är en glad amatör när det kommer till det teckniska inom data världen!!
Tänkte att det hade varit kul att liveblogga från Allsång på Skansen på tisdag eller från Shopping turen på Biblioteksgatan eller varför inte från det tradiotionella smörgåsbordet på Grand.
Men hur gör man? Är det någon utav er läsare som kan eller vet hur man gör. Och som är gullig och delar med sig av sin kunskap till mig som är en amarör i första klass. Så skulle jag bli super glad! För blogga från min Stockholms vecka är ett måste. Det finns så mycket kul att uppleva i Stockholm som jag vill dela med mig här på bloggen. Nu skall jag bara klura ut hur jag skall kunna göra det?
Mycket kärlek från mig!
CC

11 thoughts on “Skylt till Allsång på Skansen på tisdag

 1. anna says:

  Hahaha…underbara bilder!!! Tack för alla fina komentarer hos mig. Varit dålig på bloggen men kanske imorgon….
  kram kram

 2. Maria - Wikers liv says:

  Härliga bilder på vovven! Vår vovve brukar få stå ut med att vara häst och galoppera runt med minstingen 😉
  Tyvärr kan jag inte hjälpa dej med den tekniska biten, jag är inte rätt person … hihi… hoppas du får några tips och hjälp.
  Hoppas också ni får en fantastisk dag i vackra underbara Sthlm! Håller utkik på TV´n… 😉
  Kram / Maria

 3. VivanDivanGoesFashion says:

  Vilka söta bilder på vovven! 🙂

  Du kan ju blogga i mobilen om du har en Iphone eller Android av något slag. Finns en app för Blogger. Dock tycker jag den är lite dåligt. Du kan ju också ha med dig laptopen om du orkar släpa och ha ett mobilt modem. Tele2 har kontantkortsmodell tror jag och på många telefonabbonemang kan man få ett på köpet. Annars kan du ju om du har en Iphone eller Android använda telefonen som modem. Det gör jag nu på semestern.

  Hoppas ni får underbart på Allsången. Verkar ju sååå mysigt. Jag ska hålla koll efter skylten 🙂

  Kram
  /Vivvi

 4. Skärgårdskvinnan says:

  Åååå va kul att få åka till Sthm minst 1 ggr om året. Allsång på Skansen sommar åmen Gud så mycket folk, förra året när vi åker dit så var vi där vid 3 tiden, vi var 3pers och fick inte sitta på samma rad. så i år åkte vi tidigare och var där vid 1 tiden men icke sa nick, inte samma rad i år heller men det gjorde inget! Genrep hela em, görroligt …. Ps ta med mat är lika med Pastasallad i massor! en bröd med korv 27 spänn och helst vill ju man ha 2 eller hur . Kram ps himla härlig blogg, blir så sugen att börja. men tycker inte jag är nån skrivande kvinna!

 5. Room of karma says:

  Tack söta Skärgådskvinnan för din information om Allsång på Skansen. Detta är vår första gång så det är bra med lite tips och idér av en erfaren:).

  Jag är tacksam för tips, det är alltid välkommet!

  kram kram CC

 6. skärgårdskvinnan says:

  Hallo igen Måste ju dela med mej av HM s mer exklusiva butik också COS ligger också på Bilblioteksgatan denna butik finns bara Stockholm Köpenhamn och några till storstäder bara det gör ju att man blir nyfiken Vill bara förmedla detta jag nämligen älskar HM kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *