Sköna Söndag

Godmorgon sköna söndag

Idag blir det ett lugnt häng här hemma med matlagning med hela familjen. Vädret ute svänger fort. Igår var det ett fantastiskt bra väder med sol och idag regnar det på tvären.

Jag vaknar först av alla i familjen i vanlig ordning. Så frukosten ligger på mig? Igår var vi på Ikea där jag köpte hem deras goda ”potatis plättar” Rösti som jag tänkte steka till frulle idag med äggröra, beacorn och apelsin juice.

Till midag tänkte jag att hela familjen skulle laga mat tillsammans, det kommer bli kycklingspett, tzatziki, ris och rostade körsbärs tomater. Och till efterrätt blir det äppelpaj med vaniljsås. Regn ute – god mat inne ?

Idag är det ett riktigt filmväder men vi har inte någon serier just nu som vi följer. Har ni några tips så är dom varmt välkomna? Hunden sitter på filten och är redo till att mysa in denna söndag!

Ha en fin söndag vänner!

Kram

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *