SKÖNA HEM

sköna hem

 

sköna hem

 

sköna hem

.

.

.

.

Godmorgon Lördag!

.

Mår ni bara alla fina bloggisar?

Igår gjorde jag något helt galet. Jag var nere i förrådet och plockade upp lite julsaker, bla dom jul kulorna ni ser i min mormors gamla kristall skål på bilden ovan. Som om inte det var nog så var jag och köpte lite julpynt på stan också. I år så går våra planer till att vår julgran skall gå i guld och vitt igen, som det gjorde när barnen var riktigt små. Men dom senare åren så har det varit svart/vita granar och kulor från Day Home. Men vårt stora Socker saknar allt glitter har har hon sagt så nu blir det en glittrig och glamorös jul hemma hos familjen Karma i år. i år blir det en kungsgran dessutom, som vi har haft tidigare år.

Och eftersom vi har bestämt oss för att ha en mer glamorös jul, så var jag inne längst inne i skåpen igår morse och plockade fram mormors alla gamla kristall skålar som jag fick när jag flyttade hem i från som en flyttnings gåva. Mode kommer och går. Då gillade jag dom jätte mycket. Sedan åkte dom in i skåpen, för att nu tas fram igen och jag gillar dom verkligen idag! Har vackra vasar också som står på bordet med blommor i denna morgon. Tycker att dom passar bra nu till hösten/vintern.

Nu skall jag ta och fixa lite frukost till min trötta familj som fortfarande ligger och sover. Själv har jag blivit en pigg morgon människa, vilket jag aldrig har varit innan. Men sker förändrar sig!

.

.

.

Vi ses lite senare!

KRAM

.

..

Psst! Är det någon som vill köpa mina Day Home julkulor se bilder här. Det är 2 pak med 6 svart/vit randiga kulor av varje. Den ena lådan har med röda band och den andra med svarta band. Dom kommer från två olika kollektioner. Kulorna är lika men banden är olika i dom två kartongerna. ( det vita har gulnat med åren vilket alla Day Home jul kulor gör tyvärr, vill bara vara tydlig med det innan ni köper dom). Pris förslag 100 kr / kartong 6 st + frakt eller avhämtning för dom som kan och vill. Är ni intresserad maila mig på roomofkarma@hotmail.com

.

.

4 thoughts on “SKÖNA HEM

  1. Carola says:

    Tack. Det är kul med liten minnen i sakerna man har hemma också. Dessa skålar åker in och ut ur skåpen i perioder ♥
    kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *