SKÖNA HEM BARNRUM NR 2012/10

Campinglek med kvalitet. Designklassiker som går att använda hela livet, och lekfulla inslag från naturen gör Philippas och Cornelias rum till en rolig campingplats…………… Ja, det är rubriken på reportaget i våra flickors barnrum i senaste numret av Sköna Hem 2012/10. 

….

—…

….

Tjingeling torsdag!

Åhhh, vad det var länge sedan jag var inne här på bloggen känns det som. Förlåt för mitt långa frånvaro, men det har vari så tooook mycket runt om kring mig den sista tiden. Men jag har verkligen saknat er!!!  Men vill ni ser mer av mig och min familj så kan ni följa mig på Instragram och Facebook där jag uppdaterar lite oftare nu mera när jag är på språng.

..

 Här om dagen så skrev denna söta boggerskan en kommentar här på RofK som löd så här:  Stämmer det att jag såg något bekant i senaste numret av Sköna Hem, som kom i lådan idag? Och det var på så sätt som jag uppmärksamade att våra flickors barnrum var med i denna härliga Magasin Sköna Hem. Och idag när jag kom till jobbet så möttes jag av alla mina fina arbetskamrater som också hade uppmärksammat detta reportage. Och sist men inte minst så hade även jag fått delta av reportaget i Sköna Hem, hihihi. Guuuuuuud så spännande och roligt! 

Ni kan tro att våra flickor är stolta när dom fick syn på sitt rum i en av mammas favorit Magasin Sköna Hem ♥

 

..

Repotaget är gjort av fina Johanna Flyckt och duktiga fotograf Patirk Hagborg

 Detta rum är fyllt av Campinglekar, buller och bus. Här tältas det, dom har picknick med nybakade kanelbullar på gräsmattan mitt i rummet. Det pusslas och målas, jag här levs det verkligen rövare kan jag lova er. Men det är just det som detta rum är till för – att barnen och deras vänner skall få leka, det är bara fantasin som sätter gränser! Ni kan läsa mer om detta rum i senaste Sköna Hem där dom även har skrivit ner alla designklassikerna som finns i detta barnrum. Allt med en tanke bakom!

 

..

 

..

 

….

Känner ni igen denna gris?! Det är Bamse grisen i filmen Lotta på Bråkmakargatan. Om ni har sett Lotta i filmen så har ni också sett vår Docka (Cornelia). Hon är en riktig liten Lotta! Och tro mig när jag skriver EN RIKTIG LITEN LOTTA!! Det första hon sa när hon såg repotaget och stora syster läste högläsning ur Sköna Hems tidning va, -Meeeeeeeeeeeen ……. vad i hela fridens namn är Grisen Magnus mamma?! Dom har ju inte tagit någon bild på min grisen Magnus. Och här bor inte bara jag och min syster, utan också grisen Magnus. Detta sa hon på fullt allvar och fundera på hur kunde det blir så här?! Glömma grisen Magnus?….. Mycket konstigt för en liten 4,5 åring:)! Eller som den gången då hon fick ett stooooort stort myggbett på benet som svullna upp. Daddy frågade Dockan, – lilla vän, vad är det för något odjur som bitit dig så illa på benet?! snabbt och rakt svarar Dockan. Jo, det skall jag berätta för dig pappa, det var Bett …….. Bett Carlsson! Hon är så tokigt rolig så ni kan inte ana mina fina läsare. Det är bla av den anldedningen som jag funderar på att lägga ut lite sköna film klipp här ibland. Hon är en sådan underbar liten figur denna dam, presis som Lotta i Bråkmakargatan. Hon älskar punsch praliner, sin stråhatt och grisen Magnus. Och hon älskar långa besök hos tant Britta, där äter hon 7 sorters kakor och lyssnar på P3. Ja, jag skall kanske göra en film om henne i stället, hihihi!

Oj, jag har verkligen saknat er! Detta inlägg blev mycket längre än jag tänkt. Men så är det när man gillar något. Då är det svårt att sluta.

..

Ha det bäst vänner – Och hoppas ni gillar det senaste numret av Sköna Hems rep Campinglek med kvalitet sidan 146-147.

..

KRAM

18 thoughts on “SKÖNA HEM BARNRUM NR 2012/10

 1. Piazzan says:

  Det var riktigt , riktigt fint reportage…och det är samtidigt lite galet numer när man läser alla inredningstidningar och liksom känner igen många, många av hemmen för att man sett dem via bloggar…*ler

  Kram
  Pernilla På Piazzan

 2. Miss Tess says:

  Du har också varit saknad Carola. Jag kikar in hit ofta ofta ska du veta i hopp om att du bloggat lite nytt:)

  Så himla kul med reportaget, måste köpas snarast.

  Hade ingen koll men er Docka verkar bara vara ca. ett halvår äldre än min lilla fyraåring (fyra år ja, puh!) 😉

  Kram

  • Carola says:

   Åhhh vad jag gillar dig Tess! Vad det värmde i mig när jag läste detta meddelande här. Tack för din fina kommentar om sessornas barnrum ♥

   Japp, vi har nästan lika gamla flickor och med helt lika klädsmak!

   Kram du är bäst!
   CC

 3. Svart, vitt & rött says:

  Stooort grattis! Så himla kul!! Jag förstår att tjejerna är glada… både ett fint rum och ett fint reportage ju! Kanon! Ha det gott!

 4. Anna says:

  Det är så fint i barnens rum!! Önskar att mina barns rum var lika fina??
  Men var sjutton har du gömt alla saker?? Allt rassel??
  Mina barn har hur mkt som helst, Lego, Barbies, My little ponny, Dockor, dockkläder, princessklänningar & tiaror. Allt är jämnt en enda röra….
  TIPS TACK!! <3

  • Carola says:

   Ser du den stora svarta byrån i rummet. Den sväljer massor! Där i ligger massa leksaker, docker mm. Den finns att köpa på Ikea och sedan har jag målat den i griffelfärg finns på Granit. Sedan så har jag en hylla i skrubben där jag har massa pusselsaker så som pärlor, målar färger, glitter och papper mm. För när det pysslas med liten så behöver jag vara med än så länge annars så har vi glitter och färg över hela vårt hem, hihihi. Kolla in byrån på Ikea den sväljer otroligt mycket!

   Tack för att du kika in hos mig och tack för din fina kommentar – värmer!

   Ha en fin dag!
   Kram CC

 5. Petronella says:

  Men, vilket fiint reportage! Verkligen rolig idé med en gunga mitt i rummet, önskar jag hade så stort barnrum så att det fick plats, men tyvärr…

  Tänk att du har en liten Lotta på Bråkmakargatan… det har vi också…

  Kram
  Petronella

 6. Åpent^hus says:

  hej.
  grattis med den fine reportasjen. Fant deg via Johannas blogg.
  rommet til dine flickor er herlig.
  og tankene bak er veldig bra.
  det er skjønt å se et flickrom som inte er rosa fra topp til bunn.
  en herlig miks av saker og farger.

  heldige døtrene dine 🙂

  beste hilsner fra
  Åpent^hus

  • Carola says:

   Tack för att du kika in hos mig och tack för din fina kommentar. Ja, det är ju lätt att det blir för rosa och gulli pluttit när det är tjejer. Men vår tanke när vi byggde upp detta rummet var mer att den skulle passa till de övriga rummen i hemmet. Och att vi skulle kunna flytta möblerna till andra rum eller att andra möbler kan flytta in i detta rum. Om hela hemmet går i hop så kan möblerna vara mer flexibla och föra en bättre funktion ♥

   Önskar dig en fin dag!
   Kram CC

 7. Carola says:

  Tusen tusen och åter tusen tack för alla de fina kommentarern här om vårt flickrum ♥ Vi blir så glada av era kommentarer – det värmer!

  Kärlek till er alla!

  ♥CC♥ med familj!

 8. Pingback: NORMANN COPENHAGEN FRÅN ZALANDO | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *