Skolavslutning och sommarlov 2016

Skolavslutning och sommarlov 2016

 

Skolavslutning och sommarlov 2016

.

.

.

.

Godmorgon första dagen på sommarlovet!

.

Mår ni bra alla finisar där ute?!.

I går kväll hade vi skolavslutning för mina två älskade tjejer i ett strålande vackert sommarväder. Det är så fantastiskt roligt att stå där som en stolt mamma mitt i bland alla förväntansfulla barn/ungdomar som har ett helt sommarlov framför sig med sol, bad, resor, kompisar och framför allt ledighet där dem kan ha dagar och veckor där dem inte behöver prestera alls. Det är när barnen börjar sitt sommarlov som den riktiga sommar känslan drar igång!

.

I dag är jag ledig från jobbet och vi tänker starta denna morgon med en låååång frukost på terrassen under blå himmel och sol på himlen! Nu är det bara jag och min stora dotter hemma då vår lilla buse sov över hos en kompis direkt efter skolavslutningen, men det är ju en del av sommarlovet att få sova över hos vänner och inte alls känna att det är en vardag.

 

Skolavslutning och sommarlov 2016

Årets skolavslutningskläder kommer från Gina Tricot och Benetton. Skor kommer från England båda två.

.

.

.

..

Nu köööör vi sommarlov delux här hemma, stora tjejen får välja frukost och då blir det tacos mys hahah varför inte! Till efterrätt kör vi vanilj glass och färska jordgubbar med maränger och glass ♥ Hej sommarlov!

.

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *