SKOLSTART

 Hej årskurs två!

Wow, vilka härliga sensommar dagar vi har haft den sista tiden med mycket sol och värme, underbart!

Idag är det upprop på Sockrets skola. Så idag är det ingen vanlig dag för idag är det första dagen på årskurs två. Det är stort. Denna lilla Socker sessa som ni ser nedan älskar skolan och allt vad det innebär skriva, räkan osv …… Hoppa då att det håller i sig upp i åldrarna:)!

Psst! kan ni se hur Nakenvovven Lotta Potta smälter in i fårfällen på golvet. Det kan bli hemma hos oss som i betjärnten och grevinnan på nyårsafton. Var gång vi går på mattan så snubblar vi på Lottas huvud, hihihi. Nä ooo vad hämskt. Jag bara skoja. Men vist smälter hon in i mattan?!

Här ser ni Sockrets nya pennfack från MAX. Den har hon med sig idag till skolan så klart!

Jag håller mig mer till böcker och tidningar än det tekniska. Det är därför vi har så många böcker och tidningar i hela vårt  hem som ni kanske har sett här på bloggen:)! Att jag kan hålla bloggen flytande är ett under hihihi. Men det är förmodligen för att jag tycker att det är sååååå himla kul att fota fina saker och miljöer. Dessutom så älskar jag att dela med mig av tips och idéer. Det är osv…. kul att hjälpa andra osv ….

Stora syster delar med sig av sina kunskaper när det gäller sin mobiltelefon. Sockret är nämligen dem mest begåvade av oss fyra i familjen när det kommer till teknik. Hon har typ kurs med mig var gång jag skall sätta på DVD:n hemma. Kanske kan det vara så att jag inte är ett smack intresserad av teknik. Det skall bara fungera typ ………. Men denna tjej har det i sig. Hon kommer nog att jobba med data när hon blir stor! Men själv säger hon att hon skall bli tandläkare inom prototik, vi får väl se?!

Och lill Dockan som är på väg till stora avdelningen på dagis.

Nu skall jag ge mig ut på en lång promenad i det vackra vädret här i vår småstad! ÅÅÅÅ vad härligt!

Vi ses lite senare idag!

KRAM

7 thoughts on “SKOLSTART

 1. a piece of happiness says:

  Men inte kan du ha en svart matta till hunden, du måste köpa en grå i alla fall. Jag skulle garanterat snubbla 😉

  Söta tjejer!!!!

 2. På vår gata says:

  Gulliga tjejer du har! 🙂

  Visst är det underbart väder idag? Ska bege mig ut på en promenad snart också. Härligt!

  Kram Daniela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *