Skapa Canvas tavlor

Att göra tryck på kuddar, muggar och canvastavlor har blivit väldigt populärt. Jag har gjort lite tavlor genom åren och använder mig bara av BestCanvas.se som jag tycker är dom snabbaste och gör dom bästa jobben. Att göra något på deras sida är väldigt smidigt, det är bara att ladda upp bilden och sedan välja storlek. Jag har gjort lite tavlor samt några kuddar och även om dom inte är framme hela tiden så tycker jag att det är roligt att dom finns. För 100 år sedan så fanns det gårdsförsäljare som gick omkring bland gårdarna och målade av folk på beställning. Efter det så kom fotostudion hos fotografen som tog familjebilder på beställning. Det sistnämnda kommer jag ihåg när mamma och pappa bokade tid hos fotografen för familjen och vi skulle ta ett familjefoto. Efter det så var det alltid fotografering för oss ensamma och dessa foton skulle användas till presenter för släktingar över hela året., fanns det något kort kvar när det närmade sig jul så blev det även en julklapp.

Att beställa på  BestCanvas.se är den nya gårdsförsäljaren eller fotostudion, fast mycket smidigare och i mitt tycke bättre systemet för att skapa minnen och presenter.
Här har dom inte bara tavlor utan även kuddar, mattor, handdukar, muggar, mobilskal samt mycket mer.

Ha en underbar kväll.

//CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *