SILLTÅRTA & ROSÉ I PETFLASKA TIPS

Dagens Rosé tips. Denna rosevin är i petflaska, kan det bli mer praktiskt till midsommar?!. Dockans nya midsommar tunika och bälte syns också på bilden.

Good afternoon Raringar!

Står just nu i köket med balkongdörren öppen. Wow, vilket härligt väder vi har (27,5 C) visar tempen – totalt underbart! Så jag har längtat!
Idag har jag varit i vinbutiken och köpt lite rosé till midsommafton bla. Hur bra är inte dom då? Plast flaskor med skruv kork ( har jag aldrig sett förut). Vilket är fantastiskt bra till alla midsommar firande ute i vårt avlånga land:)! Själv så skall vi till bästa firandet i Jonsred i morgon. Det är vår tradition i vår familj, där har vi firat nu i 3 år. Det är världens bästa midsommar firande som anornas av munkar. Jag kan inte tänka mig ett bättre midsommar firande än där med hela familjen. Längtar!
Denna vinflaskan är också i petflaska. Och den skall vara mycket god har jag hört:).

Lägger ut pics och recept på världens bästa och godaste silltårta senare i dag! Nu skall jag fixa mer inför midsommarmaten – mums!
KRAM

Psst! Lyssnar på bästa låten här just nu! Visst är den skön!!!

15 thoughts on “SILLTÅRTA & ROSÉ I PETFLASKA TIPS

 1. Milla says:

  Silltårta har jag också fixat idag! Rosé blir det imorrn med, dock i glasflaska, men öl blir det på platsflaska. Norrlandsguld har en charmig platsflaska som ser ut precis som glas, bra att ta med sig. Hur går det för dig med ögonfransbalsamet? Jag har tyvärr fått väldigt irriterade och kliande ögon så jag har fått ta en paus på nån dag, men fransarna har hunnit bli fina på en vecka. kram Milla

 2. Room of karma says:

  HEJ MILLA!

  ÅHHH VAD KUL ATT DU HAR FÅTT FINA FRANSAR REDAN EFTER EN VECKA! HÄR STÅR DET HELT STILL! JAG HAR OCKSÅ KLIANDE ÖGON AV ALL HIMMLA POLLEN JUST NU. MEN JAG KÖR PÅ ÄNDÅ, MEN INGET SYNS PÅ MINA ÖGONFRANSAR ALLS, DESSVÄRRE:( MEN DET KANSKE KOMMER EFER 3 VECKOR SOM DOM SA:)!
  MEN JAG TYCKER DET VAR EXTRA ROLIGT ATT DET GER DIG RESULTAT SOM VERKLIGEN BEHÖVER DET EFTER ALLT DU GÅTT IGENOM, JAG GLÄDS MED DIG ♥

  JAG HAR OCKSÅ KÖPT ÖL MED DÅ PRIPPS BLÅ. TYCKER ATT DOM ÄR SÅ KLASSISKA PÅ MIDSOMMARBORDET:)VISST ÄR DET GOTT MED SILLTÅRA PÅ MIDSOMMAR?!

  ÖNSKAR DIG EN SUPER DUPER FIN MIDSOMMAR VÄNNEN!!!

  KRAM I MASSOR ♥♥♥CC♥♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *