SHOPPING TIPS TACK!!

 

En härlig solig fredag ur stora ”Sockrets” rum.

.

.

.

 

Hello Sweeties!

.

Idag har jag suttit och googlat på vår jackor som en tooook! Det finns liksom inga snygga vårjackor?!. Jag är så himla frysen också, så jag vill gärna att dom värmer lite. Vad har ni på er nu på våren? Lite tips på butiker och märken tack! Jag har faktiskt suttit hela morgonen och kikat på vårmode, kläder och inredning. Är så trött på hela min garderob helt plötsligt och vill bara ha allt nytt känns det som, hihi. Ut med det gamla och in med det nya. Nu är det vår!

.

Nu måste jag fixa till mig och åka och köpa lite gott till i kväll. Vad skall ni äta till fredagsmys?  Här blir det nog något från havet ………………

.

Önskar er en fab fredag!

.

KRAM

6 thoughts on “SHOPPING TIPS TACK!!

 1. Laila Söderblom says:

  Hej vännen ❤️
  Torsdag nästa vecka ✨ VIP kväll på NK du vet .. då tar vi rundan och kollar vårjacka till dig!
  Köpte min vårjacka redan i december! Min favorit sommardunjacka från Moncler! Den har jag sökt länge! Alltid slut! Denna gång var jag tidig med att sätta upp mig på listan! Två i varje storlek! Då gäller det att hänga på!
  Ha en underbar helg med familjen, Plura ikväll, accordträning och sång

  • Carola says:

   Åhhh vad jag längtar till Torsdag. Vi skall ta en liten avstickare till Raglady på begäran av ”Sockret” men det går fort. På torsdag blir det shopping shopping shopping, gud så kul. Just nu är jag sugen på vårkläder och vinkväll med dig, hihihi.

   Vi hörs! Ha det bäst tills vi ses ♥
   Kram CC

 2. Nilla says:

  Hihi har också letat vår jacka idag. Kom hem med en skinnjacka från Mathilde. Så fint rum ditt lilla socker har! Kram Pernilla

  • Carola says:

   Om du har shoppat på Mathilde, då är det garanterat ett bra köp! Allt är snyggt och bra i den butiken. Ägaren av Mathilde i Stockholm ägde butikerna Champagne i göteborg. Och jag jobbade åt henne år 2000. Så jag vet att hon har mycket god smak den kvinnan som äger Mathilde. Tyvärr så är jag för sällan uppe i Stockholm så det blir mer nätshopping för min del.

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *