Shopping med min Iphone o väninna

En prinsessa.
Sockrets nya Silver skor från Pom Pom .

Koftan kommer från Molo


Godmorgon Torsdag.
Nu har vi expanderat vår förkylning här hemma från 1 till 2. Och det är vårt Socker som också ligger under filten med mig i vardagsrummet, och dricker Camomille te från Kusmi Tea = gott!

Igår provade jag på något nytt & kanon kul som jag aldrig gjort förut. Min vän var ute på stan och shoppa med mig på ett minst sagt annorlunda sätt. Jag var runt på de gatorna som jag brukar gå på i Göteborg, fast då liggandes i soffan med min Iphone i örat. Min vännina fann då bla dessa silverskorna till mitt socker på vår favorit barnbutik Milla & Molly. Sedan gick hon till nästa butik och fann då min kudde från Day home med Peace märket på. Sedan ringde jag upp min kära man på jobbet och bad han hämta upp de varor min vän lagt undan åt mig = Smidig shopping & snäll man!
Som sagt man väljer sina vänner & sin man, då blir det så klart, att man har dom BÄSTA!

Ha en fin dag i solen idag!
Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *