Shopping i Köpenhamn

Den bästa staden när det kommer till shopping är Köpenhamn. Här hittar jag alla mina favorit märken som Louis Vuitton, Burberry, Gucci och alla stora inredningsbutiker som Illum bolighus där jag finner allt från danske design till nordiska kända stora varumärken under ett och samma tak.

Louis Vuitton butken i Köpehman har mycket mer varor i sin butik som man kan köpa rakt över disk. I Stockholm är saker ofta slut och man får sälla sig på väne lista vilket är lite trist. Över nyår åker vi till Tyskland och då ska jag besöka Louis Vuitton i Berlin och se om den har ett bra utbud också.

Nu ska jag kila över till jobbet på andra sidan gatan, det är fantastiskt att bo så nära sin arbetsplats.

Puss & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *