SHIRATAKI OCH EN FIN PRESENT TILL MIG

I vår trappa idag, möttes jag av detta fina paket. Gissa vem den var till?!:)

 

 

 

Tjing raringar!

 Här har ni en krasslig liten bloggerska i kväll. Huvudet spränger, ont i kroppen och jag är riktigt trött. Jag fruktar att det är början på en influensa?!. 

 Sessorna har just gått och lagt sig och hela huset är helt lugnt denna kväll. Ute är det riktigt mörkt och här sitter jag med lappen i knät med stora raggisar på fötterna. På bordet har jag tänt ett av mina favorit doft ljus Voluspa  som doftar ljuvligt i hela rummet. Höst kvällarna kan vara riktigt mysiga faktiskt!

 

Ibland kan det vara bra att min man kikar in lite då och då här på room of karma. Han har ju snappat upp att jag vill ha en ny Odd Molly Lovely Knit kofta bla. Han berättade att han till och med hade läst kommentarerna i det inlägget här, för att se vilken färg han skulle välja (så himla gulligt). Så det är kanske er läsare som jag också skall tacka för den fina koftan, hihihi.

 

Här har ni kvällens mat här hemma. Wook av krispiga grönsaker, bacon och Shirataki nudlar. Är det någon som vet vad det är för nudlar? Jo, det är dom perfekta nudlarna för er som går på Lchf eller bara vill hålla nere på era kolhydratintag. Och för er som är som jag, ständigt hungrig, hihi. Här får ni lite info rakt av.

Fördelar med Zero Carb Noodles Angelhair:

 • Ger en stark mättnad
 • Lågt kaloriinnehåll (ett paket innehåller endast ca 10Kcal)
 • Högt fiberinnehåll
 • Renar kroppen från toxiner/gifter
 • Motverkar diabetes typ 2
 • Passar diabetiker och de som går på lågkaloridieter (innehåller inte fett, socker eller stärkelse)
 • Enkel och snabb tillagning
 • Fria från gluten-, laktos- soja- och äggprodukter
 • Neutral smak
Vill ni läsa mer om dessa nudlar eller rent av beställa gå in här.
..

Och sedan salta/pepprade jag wooken samt droppade några goda droppar av denna tryffel oljan på det serverade fatet – mums och nyttigt!

 

Gahhhh, vad mitt huvud spränger nu i kväll. Nu måste jag krypa ner under täcket och kurera mig. Bästa medicinen är ändå många timmars sömn! Har just tagit kan jang – för att stoppa förkylningen. Hoppas hoppas hoppas att det funkar! Och att jag vaknar frisk och kry i morgon!

..

Ha nu en god kväll alla raringar!

KRAM

13 thoughts on “SHIRATAKI OCH EN FIN PRESENT TILL MIG

 1. Karin says:

  Vad mycket snyggt du säljer i din bloppis just nu! Har du något mer från Tine K eller Day home som kommer att komma ut tro?

  Krya på dig!

  Kram

 2. Loppisliv says:

  Vilken underbar present!! Så rart av din man, och den färgen är ju bara sååå fin! Den vill jag också ha :-)) Nu blir jag nyfiken på nudlarna, tror det är dessa min dotter pratat om att hon ska beställa. Maten ser jättegod ut!!

  Och så roligt att dina barns rum är med på den norska sajten, grattis till detta!!

  Ha en fab dag! Kram Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *