SEE BY CLOÉ FRÅN STOCKHOLM TILL GÖTEBORG

Att förälska sig i ett par Cloé skor och få ett bud att köra ner dom under fredagen från Stockhom till Göteborg – det är vad jag har sysslat med i helgen bla…….
Godmorgon Mina Vänner
Mår ni bra alla fina?
Här är det fullt upp denna helg. Det är kalas hit och kalas dit. Och just nu är vi på väg till ytterligare ett kalas här på morgonen.
Jag måste bara berätta något helt galet jag gjorde i torsdagskväll kl 21,00. Jo, jag förälskade mig i ett par Cloé skor (här ovan) och 10 min senare så ser jag mig själv klicka hem dom, hihihi. Men saken är den att i dag kl 14,00 så skall jag på en riktig fin afternoon tea bjuding i ett vackert båthus en bit utan för stan där skall vi fira drottning Elisabeth den andra av guds nådes Diamant Jubileum. Och här ville jag så klart ha dessa skorna till min fina nya svarta långklänning från Dagmar. Hmmm, hur får jag ner dessa skor från Stockholm till Göteborg under fredagen och dessutom så skall dom hinna klackas före söndag den 3:e. Efter många funderingar och samtal under fredagens förmiddag, så hittade vi en budbil som körde ner dom till mig under fredagenskvällen. Tack Alexander för dom extra milen du körde! Jag är dig evigt tacksam.

Nu måste jag fixa lite frulle och fixa hår och klänning till mina kalas tjejer här hemma! Sedan så skall jag själv hoppa in i min klänning och kliva in i dessa ljuvliga See By Cloé skorna ♥ Om det är något jag är galen i så är det skor!!
So many those so little time! Citatet är som gjort för mig:)!
Jag återkommer med pics från Diamant Jubileum festen nere i sjöboden i kväll, jag lovar:)!

KRAM

8 thoughts on “SEE BY CLOÉ FRÅN STOCKHOLM TILL GÖTEBORG

  1. Anonymous says:

    Skorna har rätt många nu. Riktiga inne skor. Syns på många bloggar. see by cloé är verkligen så poppis. Nu vil vi se allt på dig. Har aldrig sett i höga skor tidigare.
    Tja ba

  2. Emma - Från min sida sett says:

    Om man verkligen vill ha något så är det klart att man ska köpa dem/det, annars så ångrar man sig alltid! Hoppas att ni hade det trevligt! Kram Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *