SCARF FRÅN BLOOM COPENHAGEN

Skinn scarf från BLOOM COPENHAGEN
På mig idag tajts & topp från Hunky dory. Ugg på fötterna. & den nya skinnscarfen såklart! Snuvig tisdag. I love shopping but not snuvig! Denna härliga chokladbruna skinn scarfen kommer från Bloom Copenhagen och inköpt på butiken Karin S i vår småstad. Den är underbar nu när me känner sig lite frusen av förkylningen. Scarfen är som ett stort smycke så det behövs inte så avancerade kläder till. En bas grå topp eller en vit enkel skjorta kan blir riktigt snygg med denna scarf, kanon den piffar upp hela garderoben hos mig. Jag älskar scarfar det är så snyggt och skönt framför allt! Me skall krypa ner i sängen strax och vila, så jag orkar med morgondagen. Har bara några måsten innan. Igår så var det en riktigt rolig Tv.kväll! Först Halv åtta hos mig kl 19,30. Ullared kl 20,00 Danska Hollywoodfruar kl 21,00 Passar mig perfekt nu när jag mår så kasst. I kväll så blir det endast Halv åtta hos mig och sedan blir det sova! Ha en bra kväll vänner! Love

2 thoughts on “SCARF FRÅN BLOOM COPENHAGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *