Samma sak igår som idag lördag

Det är lätt att ta det lugnt när det är sol ute. Jag har legat i solstolen i två dagar rad?

Men idag söndag har inte solen tittat fram så jag har börjat googla om mina höften, jag vet att dr google är det dummaste men jag kunde inte låta bli. Att vänta på röntgensvar i en vecka gör ju att jag vill söka ett svar tidigare. Om med min lilla sammanställning av dr google så låter det som att jag har en kronisk foglossning. Jag funderar på att ett foglossningsbälte i morgon?! Det skadar ju inte att testa.

Nu har jag tagit det så lugnt som man bara kan och typ vilat höften i flera dagar så nu är jag då uttråkad och längtar tillbaks till jobbet i morgon.

Ha en fin kväll, vänner!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *