SALUHALLENS CAFÉ

SALUHALLENS CAFÉ

 

SALUHALLENS CAFÉ

 

SALUHALLENS CAFÉ

 

Croissant med kanel & mandel, mums!

 

SALUHALLENS CAFÉ .

OMG, om ni vill fika riktigt gott, en riktig gofika. Ja, då skall ni gå in på Saluhallens Café i Höganäs. Det är nog Kullahalvöns bästa Café! Här hittar du något för alla.

.

.

.

Tjing vänner!

Jippi, idag fick jag ett telefon samtal från vår lokala köttbord att dom har fått in en älg kalv. Jag har faktiskt aldrig beställt någon ung älg tidigare. Eller jag har kanske inte haft turen att kunna köpa något tidigare år. Det skall bli väldigt trevligt att laga goda rätter på denna älg. Varorna skall levereras snart tillsammans med det lamm jag beställde här om veckan. Jag gillar närproducerat, ekologiskt och bra råvaror. Det viktigaste för att lyckas i köket är bra råvaror. Jag fick tipset att köpa kokboken, Moberg jagar och lagar. Det är tydligen en riktigt bra kokbok när det kommer till vilt. Jag har också lite hjort i frysen som kan komma till någon god rätt i denna bok?!. Är det någon utav er söta läsare som har boken, kan den rekommenderas?.

.

KRAM

2 thoughts on “SALUHALLENS CAFÉ

  1. Carola says:

    Snyggt namn du har, hihi. Nope, jag bor inte här nere. Men jag är ofta här på besök. Ibland över dagen, ibland sover jag över och ibland stannar jag i många dagar. Jag bara tooook gillar Kullarhalvön. Naturen är magisk och det är bra restauranger där också!

    Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *