SÄLSKYDD TILLTRÄDE FÖRBJUDET

Good Afternoon!

Hoppar in en liten snabbis för att visa er lite pics från en dag då allt gick fel, men ändå blev så vacker.

Här om dagens så besökte vi Falsterbo för andra gången denna sommaren. Jag hade skumläst att man kunde gå på Sälsafari ute på Falsterbobukten.  Jag hade tänkt att spana efter sälar och fåglar och kan njuta av utsikten mot Skanörs ljung och Falsterbohus Jisses vad kul, tänkte jag. Det måste vi göra. Jag berättade det för barnen och vi alla tog på oss fotvänliga skor och traskade ut mot den vackra naturskyddsområdet. Flickorna var jätte förväntasfulla, tänk om dom skulle få syn p en säl. Efter vi hade traskat ut en bit i den otroligt vackra naturen, möttes vi av en skylt som fick oss att häpna, Sälskydd tillträde förbjuden. Gaaaaah, vad är nu detta? Jag halade upp min Iphone ur fickan och började googla och läste lite mer noga denna gång. Japp, man får ändast tillträda detta om råde under vinter halvåret. Grrrrrrr, men vi fick oss i alla fall en mycket vacker promenad och många långa skratt. I fortsättningen så kommer nog mitt stora Socker att kontroll läsa allt jag kommer med i fortsättningen på semestern, hihi.

 

 

 

Önskar er en amazing dag!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *