SÅDAN MOR SÅDAN DOTTER

Sötaste tjejerna från Timoteij gästade vår lilla småstad tidigare idag.
Hello!


Idag var det festival final med Timoteij på scenen – kan det bli ett bättre avslut?!
Åhhh, vad jag har tagit många fina kort i helgen. Det är nog en närmare 800 kort:) Tyvärr så kan jag inte lägga ut alla här:) Men gud vad jag gillar att ta kort! Här kommer några pics från vår eftermiddag.


Vilka sköna bönor dom är.  Här sjöng dom sin nya singel Puls. Lyssna här, visst är den bra. Nu går den för fullt här hemma ikväll:)!

Vår lilla Docka är överlycklig över sin autograf. Hon stack fram handen och sa – Ta kort mamma:)! Nu får jag inte tvätta hennes hand något mera, hihihi!

Alldeles nyss gick vi hem från festivalen som har sitt slut idag.
Sådan mor sådan dotter. Idag gick vårt Socker ner till tältet där Timoteij satt och sålde skivor mm. Hon var den sista i kön fram till dom söta tjejerna så hon bad dom ställa ihop sig lite snyggt så hon kunde ta kort på dom:) Hon är så skön vår lilla Socker, hon ser vad mamma gör, hihihi. Här har hon just sprungit ikapp dom på väg till sin bil som skall föra dom landvetter och vidare med flyg till Frankrike. Efter henne så sprang lillsyrran och ställde upp sig. Tänk barn gör inte som man säger utan gör som man gör:)?! Som ni kan se här på bilden. Denna bild har Sockret styrt upp helt och hållet utan min hjälp. Jag var inte med just här, utan jag och Daddy satt på andra sidan torget och prata med några vänner till oss. (Bilden är lite suddig eftersom den är tagen med Sockrets egna IPhone) Men visst är hon duktig på att ta kort?!

KRAM

19 thoughts on “SÅDAN MOR SÅDAN DOTTER

 1. evalevabo says:

  Söta timotey töserna från min stad. Ställer alltid sina småbilar utanför vårt hus.. Grrr aja baja töser.inte vid vårt utfart. Illa

 2. Mitt liv i text & bilder ♥ says:

  Carola måste bara påpeka att skorna du har på dej på bilden är sjukt snygga! Vilket märke och var köpte du dom??
  Kram Kusinen Erika <3

 3. Mitt liv i text & bilder ♥ says:

  Carola måste bara påpeka att skorna du har på dej på bilden är sjukt snygga! Vilket märke och var köpte du dom??
  Kram Kusinen Erika <3

 4. Mitt liv i text & bilder ♥ says:

  Carola måste bara påpeka att skorna du har på dej på bilden är sjukt snygga! Vilket märke och var köpte du dom??
  Kram Kusinen Erika <3

 5. Mitt liv i text & bilder ♥ says:

  Carola måste bara påpeka att skorna du har på dej på bilden är sjukt snygga! Vilket märke och var köpte du dom??
  Kram Kusinen Erika <3

 6. Mitt liv i text & bilder ♥ says:

  Carola måste bara påpeka att skorna du har på dej på bilden är sjukt snygga! Vilket märke och var köpte du dom??
  Kram Kusinen Erika <3

 7. Mitt liv i text & bilder ♥ says:

  Carola måste bara påpeka att skorna du har på dej på bilden är sjukt snygga! Vilket märke och var köpte du dom??
  Kram Kusinen Erika <3

 8. Mitt liv i text & bilder ♥ says:

  Carola måste bara påpeka att skorna du har på dej på bilden är sjukt snygga! Vilket märke och var köpte du dom??
  Kram Kusinen Erika <3

 9. Mitt liv i text & bilder ♥ says:

  Carola måste bara påpeka att skorna du har på dej på bilden är sjukt snygga! Vilket märke och var köpte du dom??
  Kram Kusinen Erika <3

 10. Svart, vitt & rött says:

  Jättefina bilder och smarta tjejer 🙂 Jag gillar också dina skor! Kanonfina, men några centimeter för höga för min del, det ser jag på bilden 🙂 Attan att jag inte kan gå bra i så höga… hade behövt några ytterligare cm :-)… och snyggt är det ju! Ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram

 11. Svart, vitt & rött says:

  Jättefina bilder och smarta tjejer 🙂 Jag gillar också dina skor! Kanonfina, men några centimeter för höga för min del, det ser jag på bilden 🙂 Attan att jag inte kan gå bra i så höga… hade behövt några ytterligare cm :-)… och snyggt är det ju! Ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram

 12. Svart, vitt & rött says:

  Jättefina bilder och smarta tjejer 🙂 Jag gillar också dina skor! Kanonfina, men några centimeter för höga för min del, det ser jag på bilden 🙂 Attan att jag inte kan gå bra i så höga… hade behövt några ytterligare cm :-)… och snyggt är det ju! Ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram

 13. Svart, vitt & rött says:

  Jättefina bilder och smarta tjejer 🙂 Jag gillar också dina skor! Kanonfina, men några centimeter för höga för min del, det ser jag på bilden 🙂 Attan att jag inte kan gå bra i så höga… hade behövt några ytterligare cm :-)… och snyggt är det ju! Ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram

 14. Svart, vitt & rött says:

  Jättefina bilder och smarta tjejer 🙂 Jag gillar också dina skor! Kanonfina, men några centimeter för höga för min del, det ser jag på bilden 🙂 Attan att jag inte kan gå bra i så höga… hade behövt några ytterligare cm :-)… och snyggt är det ju! Ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram

 15. Svart, vitt & rött says:

  Jättefina bilder och smarta tjejer 🙂 Jag gillar också dina skor! Kanonfina, men några centimeter för höga för min del, det ser jag på bilden 🙂 Attan att jag inte kan gå bra i så höga… hade behövt några ytterligare cm :-)… och snyggt är det ju! Ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram

 16. Svart, vitt & rött says:

  Jättefina bilder och smarta tjejer 🙂 Jag gillar också dina skor! Kanonfina, men några centimeter för höga för min del, det ser jag på bilden 🙂 Attan att jag inte kan gå bra i så höga… hade behövt några ytterligare cm :-)… och snyggt är det ju! Ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram

 17. Svart, vitt & rött says:

  Jättefina bilder och smarta tjejer 🙂 Jag gillar också dina skor! Kanonfina, men några centimeter för höga för min del, det ser jag på bilden 🙂 Attan att jag inte kan gå bra i så höga… hade behövt några ytterligare cm :-)… och snyggt är det ju! Ha en fortsatt bra söndagkväll! Kram

 18. Room of karma says:

  Dessa skorna är från See By Cloé skorna! OCh dom är inte alls svåra att gå i som det ser ut, jag lovar! Klacken är 12cm men den är ju ca 3cm hög fram till också så det får man ju räkna av:)

  Kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *