RUTZOU & IPHONE 4S

Denna ljuvliga scarf kommer från Rutzou och är 12 år gammal:)! Tänk vad minnen ett gammalt klädersplagg kan bär med sig:)! Denna scarf köpte jag sommaren 2000 när jag jobbade på Champagne i Göteborg. Jag minns också en modemässa som jag deltog på med galna efterfester med denna scarf på – jag ler ……. Om scarfen är 12 år gammal så kan ni nog förstå hur många minnen den bär med sig:)?!

Godmorgon Sköna Böna!
Förra helgen så gick jag igenom lite gamla kläder som har legat undanstoppat i förrådet. Och när jag nu efter si så där 12 år senare tagit fram lite gobitar ur säcken i källaren så känns det som jag fått nya kläder igen. Vissa märken och kläder blir aldrig fel, Rutzou är ett sådan bla.
Önskar er en fin dag – så ses vi lite senare (förhoppnings vis vid min nya/gamla dator igen:)
KRAM

5 thoughts on “RUTZOU & IPHONE 4S

  1. PERNILLA says:

    champagne…..och då ler jag ….minns hur man alltid tyckte att allt var så himla snyggt där….och att en och annan krona från lönen gladeligen lades där….

    Pernilla

  2. Sofia says:

    Åhh va jag minns den sjalen. Sweet memories. Det är så roligt när man har favvosaker som man använder år efter år!

    Btw- hur går det med LCHF? jag tappade det förra helgen. Gick all in på lösgodis. Men tar nya tag nu..Suck. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *