Rum 21

Rum 21

 

.

.

.

Toodeloo

.

Idag har jag vaknat med träningsvärk i hela kroppen. Jag var ute igår kväll och tog nog i lite för mycket. Jag är totalt otränad och går från 0 till 100. Det är så himla likt mig liksom. Jag har ingen tålamod att sakta trappa upp. Jag börjar med att löpa direkt och mår nu där efter. Men det var en början i alla fall. Jag har lovat mig själv att ta tag i det nu när våren är här. Ljuset har kommit och man får mer ork och lust också för den delen.

.

Ni är nog många här som har besökt butiken RUM 21 på nätet. Jag har åkt till Borås många gånger där butiken låg förut. Jag köpte bla mina Verner Panton stolar där. Men numera så ligger denna butiken i Göteborg. Bjuder er på lite sköna bilder från butiken idag.

 

Rum 21

 

Rum 21

 

Rum 21

 

 Kolla in detta sovrum. Jag bara tokgillar att lampan hänger så långt ner bredvid sängen. Känns nytänkande och fräscht.

.

Rum 21

 

Rum 21

 Ha nu en bra dag så ses vi snart igen!

.

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

7 thoughts on “Rum 21

 1. Karin says:

  Hej ! jag beställde ett par Hunter stövlar från samma ställe som du beställde dina . Hur är storleken på Hunter ? jag tog 38 som jag har normalt i skor.
  Beställde också blanka , tycker dina är så snyggeli snygga på alla bilder.
  Trevlig blogg har följt dig länge ,,, och så är du husvagnsägare som vi. Ska bli kul att följa dig i sommar lägg gärna ut lite campingbilder det gillar vi. Vi tänkte ta östkusten via Öland ner till Skåne …..eventuellt sedan vägen upp via västkusten Bohuslän är vårt sommarparadis. Har du tips på camping platser i Skåne så tas det emot med glädje…

  • Carola says:

   Vad roligt att du hittade något som passar dig där. Dom har ett bra sortiment och rätt bra priser också! Dom är normala i storleken. Jag har 39 i vanliga fall och det har jag även på dessa Hunter. Dom glansiga är perfekta då dom inte behöver putsas så ofta.

   Vad roligt att du skriver att du gillar det här med husvagn. Jag kanske skall göra ett inlägg som handlar om bra campingar? Vilket bra tips från dig!
   Jag har massa förslag på campingar i Skåne. Jag återkommer!!

   Kram Carola

 2. Karin says:

  Hej! Kul att du nappar på campingiden jag tror intresset är jättestort. Finns nog inte så många bloggar som tar upp detta med camping. Själv brinner jag för det, ska bli så mysigt att ge sig av i sommar. Sen kan man ha lite inredningstips ala husvagn , lätta , mat-tips, grill, ja det finns massor. Man kan skriva lite om campingar för …. man vill ju ha tex. fräscha sanitetshus 🙂 om det finns bra bad tex , vilka mysiga kläd / inredning butiker delikatessbutiker bra fik ja vad som helst som man inte får missa när man besöker just den campingen med omnejd… som man kan strosa om vädret blir lite ….men bara lite sämre då… 🙂 För vi har väl beställt bara sol :)))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *