Rosévinsås på flaska

Rosévinsås på flaska

 

Rosévinsås på flaska

.

.

.

 

Tjingeling

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Idag kör vi lite halvfabrikat-deluxe. Kom hem lite sent och rätt trött då är det perfekt med lite snabb mat. Köpte en bit färsk fisk i fiskaffären på väg hem, spritsa upp lite gårdagens potatismos med rosévinssås från Erik Lallerstedt. Det är verkligen super god! Halvfabrikat behöver inte vara enkelt och tråkigt:)

.

Idag har jag börjat att ta fram lite julpynt så som adventsljusstakarna, mer levande ljus och lite annat smått och gått. Nu känner jag att julkänslorna börjar sakta smyga på. Jag har samlat lite goda recept till julens alla goda rätter. Jag började prenumerera på Allt om Mat här om månaden för att jag inte skulle missa någon utav nummerna runt jul och nyårs tiden då denna tidning är som bäst! I senaste numret så hittade jag en super smarrig fruktkaka som jag skall baka bland annat.  Men det blir till helgen. För nu skall jag bara ha lite gott soffhäng och klappa min ny opererade hund och njuta av lugnet här hemma i kväll!

.

Rosévinsås på flaska

 

Rosévinsås på flaska

 

026

 

039

.

.

Ha en fin kväll vänner!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *