Om Carola.

BlogG

Bloggen ”roomofkarma” startades den 1 Juli 2010, och jag har alltid strävat efter att vara en alldaglig men samtidigt strikt, steril och inspirerande blogg. Jag försöker därför dagligen få till bilder på både mitt hem, olika tips jag tycker om, resor, familjeliv, kläder och framförallt inredning. Själv är jag också en ganska perfektionist när det gäller städat och rent, jag tål helt enkelt inte stökiga kaos, haha! Jag gör allt till antingen noll eller 100%, inget lämnas  åt slumpen varken i mitt ”riktiga” liv eller här på bloggen.

Vem är jag?

Jag är Carola som då är en glad, trevlig och omtänksam perfektionist född 1974 med ena foten på jorden och andra på väg. Jag föddes och växte upp i en liten stad i västra Sverige som en väldigt konstnärlig och estetiskt busfrö. Trots att jag då levt hela mitt liv i två olika småstäder är jag mer av en storstads tjej som gillar och ser fram emot när det ska hända saker. Jag är gift med min nuvarande man Mattias sedan 2006 som jag även då varit ihop med sedan 1996. Jag och min man lever också med våra två små tjejer som föddes 2003 och 2007. Jag studerade till dekoratör i Leksand 1999 och jobbade inom olika stora kedjor som dekoratör/inredare i bl a NK och Lindex. År 2009 lämnade jag den branschen bakom mig och steg över tröskeln till tandvårds-världen. Även fast jag lämnade dekoratör/inrednings branschen bakom mig inom yrkeslivet så lever jag ut min kärlek till inredning här på min blogg.

.

Jag hoppas att ni ska finna inspiration till och för att ljusa upp er vardag.

Välkomna in till min värld.

Vill ni kontakta mig, går det bra att maila på roomofkarma@hotmail.com

.

.

Copyright
Om ni lånar mina bilder vill jag att ni talar om det för mig samt länkar till roomofkarma.se då alla bilder är tagna av mig om inget annat står i texten.

English Copyright
If you want to borrow any of my pictures please link back to roomofkarma.se or preferably the article you borrowed it from. I would also appreciate if you would tell me in an email to roomofkarma@hotmail.com Cheers

.

.

.

.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *