Romantiska och vackra Stranden Møns Klint över dagen

En romantisk dag i vackra Stranden Møns Klint, det är en dagsutflykt jag varmt rekommenderar. Det är overkligt vackert men jäklar vad mycket folk det är här. Vi hade tänkt oss att stranden var större så vi kunde ta en romantisk picknick med hela familjen här nere på stranden. Men stranden bestod av lika mycket turister som stenar ? Trappan ner till stranden är Danmarks längsta trappa (ner gick ju bra) men upp var ett träningspass ? Men det gör gott för rumpan och låren. Så ta med er bra skor. För det är bra med lite träning på semestern.

Men vi lyckades ta oss till andra sidan av trappan ner till stranden där det var betydligt mindre folk som ni ser på bilderna! Vi hade picknick med dansk smörrebröd och vin. Så det blev en oförglömligt romantisk dag trots alla människor ?

Møns Klint ligger 1 timme och 40 minuter utanför Köpenhamn med bil. 30 kr i parkering strax ovanför klippan. Det är en billig och vacker utflykt för hela familjen inkl hunden. Våran lilla kinesiska nakenhund bar vi hela tiden (som alltid ?). Vill också tillägga att det är ingen strand man kan bada i då det är höga vågor och hala stenar.

Mer tips kommer i morgon och dom närmaste dagarna. Jag har så mycket jag vill tipsa om och visa er här på bloggen mina fina läsare ❤️

Ps, kolla mina nya snygga solglasögon från Dior. Inköpta på Smartbuyglasses.

Kramar❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *