ROMANTIK VID FRUKOSTEN

En just nu pics från frukostbordet där jag sitter och bloggar denna tidiga söndagsmorgon! Kolla in linslusen till höger på vänstra bilden (Dockan hoppar runt bordet och sjunger ”Popular”) Jag trodde jag fick ett kort då hon var ur bild, men ikke då:)!

Välkommen Sköna Söndag!
Hur mår ni idag kära vänner?
Här är allt bara bra i småstaden. Jag har bara njutit av familjen och goda vänner denna helg. Så det har inte varit så mycket bloggande för mig del. Ibland är det bara så skönt att bara vara. Och det har jag gjort denna helgen ”slappat” med dom jag älskar mest. 
Detta är en just nu pics från frukostbodert. Daddy var ute på en runda med nakenhunden i morse och plockade förmodligen trädgårdens sista roskvist till mig, så romantiskt!

Daddys ros till mig =
Eftersom vädret har varit helt fantastiskt denna helg och verkar fortsätta så, så tänkte vi åka ner till Göteborg i dag och njuta lite på stan och fika på någon mysig uteservering.
Psst! Ni är några stycken som undrar vad det är för märke på skorna från modevisningen som jag skrev om i torsdag. Märket är Karma of Charme. Och jag hade tydligen glömt att skriva namnet på skorna här på bloggen. Men visst är det ett passande namn till ett par skor till mig KARMA, hihihi!
Ha en jättemysig Söndag så ses vi senare!

KRAM
CC

8 thoughts on “ROMANTIK VID FRUKOSTEN

 1. Casa del Caos says:

  Urmysig frukoststund!
  Mina barn sjunger också ”Popular” i tid och otid!
  Och ”Hearts In The Air”! Men Yngste sonen tror den heter ”Do It Lack Addo”… Inte lätt när man inte ens är 4… 😉

  Kram!

 2. Gamletingretten.blogspot.com says:

  Jeg er ingen frokost person, men det ser utrolig herlig ut 🙂 Ha en fin dag!Likte at det sto frokost på den ene skåla! klem fra AnneM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *